Driedaagse Bezielingsdagen

Bezielingsdagen om te ervaren wat bezield leven is. Dat is leven in je eigen ritme en afgestemd zijn op je eigen ziel en hartfrequentie. Met diep vertrouwen en overgave ja zeggen tegen het leven, nieuwsgierig en bereid zijn om te ontdekken en te ervaren wat het leven biedt, zonder daar continue controle op uit te willen oefenen.

Anneke verwoordde het als volgt: De bezielingsdagen: het was een cadeau. Drie dagen van speelsheid, verdieping, inzichten, mooie ontmoetingen en groeien met en door elkaar in de heilige ruimte van mijn ziel in jullie bedding. 

Maar ook vanuit chaos, overprikkeling, drukte en moeten, vanuit samen-zijn steeds weer opnieuw terug kunnen gaan naar je eigen centrum. Weer terug kunnen gaan naar de stilte in jezelf en voelen wat de volgende beweging mag zijn, aangereikt vanuit je ziel.

Is dit niet een diep verlangen in ieder van ons? Maar vaak zitten we vast in patronen die we steeds blijven herhalen door steeds hetzelfde te blijven doen wat we gewend zijn of wat ze van ons verwachten en wat ook zo vertrouwd aanvoelt. Toch voelen velen dat er innerlijk iets geraakt is wat zich wil bevrijden en steeds meer van zich laat horen. Een diep verlangen van je ziel naar vrijheid.

Het leven is te mooi om niet geraakt te worden, maar in hoeverre mag jij geraakt worden of kun je de ander raken? Kun jij je verbinden met wat op er dat moment is? In hoeverre mag jouw levensenergie stromen?

Variatie

Tijdens deze driedaagse Bezielingsdagen ga je, soms alleen en soms met anderen, vanuit verschillende invalshoeken contact maken met jezelf, je gedachten, je gevoel en je lichaam. Zodat je mannelijke (ratio) en vrouwelijke energie (gevoel) er beide mogen zijn, elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenkomen. Geen vragen stellen, maar naar binnen gaan. Luisteren naar wat opkomt, zonder vooraf te gaan bedenken welke richting het op moet gaan. Contact met je innerlijke weten en verbinding voelen met al wat is. Niet bedenken met je hoofd, maar in contact zijn met je hart.

We gebruiken tijdens de Bezielingsdagen onder andere sessies met harmoniserend ademen, meditaties, enneagram en de levensfasen, creativiteit, plezier, ontspanning en verdiepende oefeningen om je hart te raken en je ziel te laten spreken.

Bezieling

Dus als je hart hier blij van wordt en je voelt je uitgenodigd, meld je dan tijdig aan voor deze driedaagse Bezielingsdagen om zeker te zijn van je plaats, want VOL = VOL (maximaal 8 deelnemers).

Reactie van een deelneemster aan de Bezielingsdagen in december 2015: wat waren ze weer mooi de 3 bezielingsdagen! 3 dagen alleen en met elkaar één worden met jezelf, je lichaam en je geest. En dat met behulp van je eigen ademhaling, prachtige muziek of juist stilte, en beweging (dans, wandelen of juist rustig liggen). Het laten samenkomen van je mannelijke en vrouwelijke krachten. Door uitleg en coaching op het juiste moment op zoek naar wat ik in de kern graag wil. Ik heb het ervaren als een mooie, soms emotionele, reis door mijn leven van ‘klein meisje’ tot ‘nu’ waarbij ik weer heel veel inzichten in mijzelf heb gekregen. Bedankt, Monique.

Je leven vormgeven vanuit bezieling, daarom bezielingsdagen

Praktische gegevens


 

Data: 20 t/m 22 december
Tijd: Dag 1 10.00 – 22.00 uur / Dag 2 09.30 – 22.00 uur / Dag 3 09.30 – 16.00/16.30 uur
Plaats: Steenbergen (NB)
Locatie: Cursusruimte Breathfulness Center
Gegeven door: Marco en Jacquelien de Jager
Investering: Je investering is € 375,- inclusief vegetarische maaltijden, thee/koffie, water en fruit. Let op: het is zonder overnachtingen. 

Aanmeldingsformulier Bezielingsdagen

Aanhef

Dieetwensen

Door jouw gegevens in dit contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat deze gegevens door ons mogen worden opgeslagen. Zie privacy reglement voor hoe we omgaan met privacy.

15 + 2 =

Cursus en betalingsvoorwaarden

1. Bij annulering voor aanvang van de driedaagse wordt het volgende in rekening gebracht:
– 7 tot 14 dagen voor aanvang van de driedaagse 25% van het volledige cursusgeld;
– binnen 7 dagen voor aanvang van de driedaagse 50% van het volledige cursusgeld;
– op de dag van de driedaagse 100% van het volledige cursusgeld.

2. Bij voortijdige beëindiging na aanvang van de driedaagse is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

3. Indien de driedaagse vanwege onvoldoende inschrijvingen of door overmacht door de organisator geannuleerd wordt, dan wordt het volledige cursusgeld geretourneerd.

4. Bijzondere redenen van annulering kunnen ertoe leiden dat van de beschreven voorwaarden bij uitzondering afgeweken wordt en er alsnog een coulance betaling plaatsvindt.