Activiteiten om te groeien en harmonie en bezieling te ervaren

Breathfulness activiteiten zijn gericht op voelen en ervaren. Op thuiskomen in jezelf, verruiming van je bewustzijn en het verkrijgen van inzichten en begrip in jezelf. Ze versterken het zelfgenezend vermogen en geven je kracht om je zelfverantwoordelijkheid verder op te pakken. Er wordt tijdens de activiteiten zoveel mogelijk praktische vertaalslagen naar het dagelijks leven gemaakt, zodat je dit in je leven kunt gaan toepassen en (be)leven. Waar mogelijk zal tijdens de activiteiten de harmoniserende ademhaling ervaren worden om de verkregen bewustwording en ervaringen te integreren. De adem is de brug tussen je hogere bewustzijn (intuïtie) en je aardse bewustzijn. Het harmoniserend ademen optimaliseert deze verbinding.

De activiteiten ondersteunen je op je weg naar harmonie en zelfliefde. Op weg naar een nieuwe JIJ – authentiek, krachtig en zelfbewust. Bij elke activiteit en het agenda overzicht kun je zien waar het plaatsvindt. Indien je een groep mensen bij elkaar hebt en je wilt een activiteit bij jou in de buurt laten plaatsvinden, stuur dan een mail naar info@breathfulness.nl om dit samen vorm te gaan geven.

Online

Voor de doe het zelver zijn er naast de boeken en cd’s mooie mogelijkheden om online het Breathfulnessprogramma te volgen.

Het Online programma is gebaseerd op het eerste boek van Breathfulness – Breathfulness als een weg naar een verruimd leven en bevat alle oefeningen en opdrachten inclusief video’s, audio’s en dagboek.

Klik hier » om naar het Online programma te gaan.

 

Introductie

Tijdens een introductie ontvang je informatie over Breathfulness, de uitgangspunten, de 4 pijlers en de invloed en het belang van optimaal ademhalen. Tijdens deze introductie ga je ook een korte ervaring beleven met het harmoniserend ademen.

Klik hier voor verdere info en aanmelden

Cyclus Breathfulnessprogramma

Een reeks van zes dagdelen waarin de thema’s uit het programma belicht worden door uitleg, oefeningen en vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Aanbod komen de thema’s Ontdekken, Basis, Contact maken, Ontspannen, Volledig bereik en Verbinden. Gebaseerd op het eerste boek van Breathfulness – Breathfulness als een weg naar een verruimd leven.

Klik hier voor verdere info en aanmelden

Workshop Harmoniserend ademen

Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op de effecten van het harmoniserend voor je gehele welzijn. De opbouw en belang van een optimale ademhaling en het toepassen van de harmoniserende ademhaling wordt duidelijk uiteengezet. Je ervaart het harmoniserend ademen door een begeleide ademsessie. Een verrijkende ervaring.

Klik hier voor verdere info en aanmelden

Nog meer Breathfulness activiteiten

Verdiepende driedaagse met verschillende thema’s meerdaagse

Thema’s als

  • Ontmoet de kracht van je vrouw zijn
  • De man van hoofd naar hart
  • Bezielingsdagen.
  • Een heldere kijk op het leven
  • Hooggevoeligheid van last naar kracht

Allemaal bijzondere driedaagse/meerdere avonden activiteiten. Ze zorgen voor een verdieping en versterking van de verbinding met je innerlijke wereld. Ze bekrachten wie en wat je werkelijk bent.

Klik hier voor verdere info en aanmelding,

Verdieping met Breathfulness Intensive Retreat

Retreat betekent letterlijk: jezelf tijdelijk terugtrekken. Even pas op de plaats maken. Daaraast afstand nemen van de hectiek van alledag vanuit het verlangen naar innerlijke verdieping. Geen telefoon, geen krant, geen social media, geen verplichte patronen maar stilstaan. Luisteren en ervaren wat er is en wat zich aandient.

Als dit is wat je zoekt, klik dan op onderstaande button. En neem als je verder gaat lezen even tijd om bewust te worden wat jouw verlangen is.

Klik hier voor verdere info en aanmelding.

Verdieping met de Opleidingen

Gaan doen wat je hart roept en meegaan op de weg van Breathfulness. Deelgenoot worden als partner en je professie verrijken met alles wat Breathfulness te bieden heeft.

Klik hier voor meer info en aanmelding.

Special events

Jaarlijks is er een groots exclusief Breathfulness event, waarin je verder meegenomen wordt op weg naar een bezield leven. Eerdere events waren Let your soul Breathe I en Let your soul Breathe II. Binnenkort volgt informatie over Let your soul Breathe III.

Daarnaast zijn er ook speciale belevingen waarin Breathfulness een diepgaande samensmelting heeft met een andere vorm. Bijvoorbeeld zoals bij Exchange The Movements: een combinatie van Breathfulness en improvisatie (moderne) dans.

Klik hier voor een impressie van deze bijzondere events