Breathing at Sea

 

Diversiteit aan workshops

Ademen is leven, leven is ademen

Van overleven naar beleven

Ontdek de kracht en wijsheid van de ademstroom

Ademverruimend

Ben je op zoek naar ontspanning, energie, innerlijke vrijheid, vreugde, vervulling?

Kom ontdekken hoe de adem een sleutel is! Een ademverruimende ervaring op deze unieke locatie. Als elementen van de natuur samenkomen met de energie van harmoniserend ademen ontstaat er een krachtige synergie. Het effect is nieuwe inzichten en verruimd bewustzijn. Diepe ontspanning, heling van vastgezette emoties en vitalisering van het fysieke lichaam.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat harmoniserend ademen het creatieve brein en oplossingsgericht denken versterkt. De ervaring wordt bekrachtigd door de locatie én de groepsenergie. Het is algemeen bekend dat het versterkend, stimulerend en motiverend werkt als een groep mensen met dezelfde beweging bezig is. Toch is het uiteindelijk je eigen innerlijke reis die je voedt met datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Niet vooraf bedacht, maar meegaan in het moment. De ervaring brengt naar de plaats in jezelf waar op dat moment een verlangen aanwezig is om gezien en gehoord te worden.

Workshops met elementen als

  • meditatie en bezinning
  • inspireren en delen
  • openstaan en toelaten
  • inspanning en ontspanning
  • ademen en verwondering
  • binnen en in de natuur

Kortom: een verrijking!

Ademen is leven, leven is ademen

Hoe je het leven ervaart en hoe je omgaat met gebeurtenissen heeft invloed op je gemoedstoestand, op je lichaam én op je ademhaling. De intense, mooie en fijne ervaringen, alsook de momenten wanneer je jezelf aanpast of bepaalde situaties en gebeurtenissen niet kunt verwerken. Of iets onderdrukt door het bewust of onbewust weg te stoppen. Deze niet verwekte ervaringen creëren spanning in je lichaam. Soms voelbaar in de spieren, soms waarneembaar in andere lichamelijke klachten.

Onderdrukte ervaringen of spanning zet zich vast in je middenrif, waardoor je ademhalingsbeweging beperkt wordt. Door een beperkte inademing komt er minder levensenergie in je lichaam. Door een gespannen uitademing worden minder afvalstoffen losgelaten. Dit is voelbaar in een lagere vitaliteit en weerbaarheid.

Herkenbaar?

Van overleven naar leven en uiteindelijk naar beleven!

Een gespannen middenrif creëert drukte in het hoofd en toename van controle. Het lichaam voelt moe en zwaar en het kost steeds meer energie om veranderingen toe te passen, zowel in je leven als in je ademhaling.

Dit kun je effectief en duurzaam omkeren. Het harmoniserend ademen richt zich op het verruimen van de ademhaling. Door de spanning bewust te voelen en toch volledig te blijven ademen wordt er een verandering op gang gebracht. Er ontstaat ruimte voor acceptatie, verwerking en ontspanning. De levensenergie kan weer makkelijker en vrijer stromen.

Harmoniserend ademen creëert, zoals de naam al aangeeft, harmonie in jezelf. Door met liefde, innerlijke kracht en zachtheid naar jezelf te kijken laat je toe wat zich aandient. Niet door hier hard voor te werken of er doorheen te moeten. Maar juist door begripvol contact met én vertrouwen op de ademstroom.

Ademsessie in de Boardroom Brouwersdam 

Een unieke mogelijkheid om op deze prachtige locatie de sfeer te ervaren van de omgeving. Tijdens de workshop is er ruimte en gelegenheid om op het strand te zijn en te genieten van het vrije uitzicht.

Even op adem komen. Niets moet, geniet van wat er is.

Een ademworkshop is iedere keer opnieuw een authentieke ervaring en voor herhaling vatbaar. Ook als je al ervaring hebt met het harmoniserend ademen. Het blijft heerlijk om je (steeds opnieuw) mee te laten nemen in de bijzondere ervaring van een begeleide ademsessie.

Er is een gevarieerd aanbod: dag workshops, avondworkshops en in de zomer ook weekendworkshops, met op ieder dagdeel een begeleide ademsessie.

Planning en investering

Afsluitend aanbod van de workshops zomer 2019.

Dag workshop 09.30 – 17.30 uur

30 augustus

Investering Dag workshop van € 149,- voor € 99,- (inclusief koffie/thee/water/lunch)*

Locatie: Boardroom – Brouwersdam Buitenzijde 20 in Ouddorp (ZH)
Gegeven door: Marco en Jacquelien de Jager

Avond workshop 19.30 – 22.30 uur (laatste half uur chillen op het strand bij zonsondergang)

30 augustus

Investering Avond workshop van € 49,- voor € 39,- (inclusief koffie/thee/water)*

Voor beide workshop geldt: minimum aantal deelnemers is 8, maximum aantal deelnemers is 10.

* Tip: een heerlijk 2 gangen menu (voor de avond workshop of na de dag workshop) bij strandpaviljoen Brouw met € 5,- euro korting. Bij reservering vooraf via het aanmeldingsformulier ontvang je een kortingsbon van € 5,-.

Adem weekend – geen plaats meer beschikbaar 
Dit bestaat uit dag- en avondworkshops. Je kunt ook voor een losse dag- of avondworkshop inschrijven.. 
26 juli avond workshop 19.30 – 22.30 uur (laatste half uur chillen op het strand bij zonsondergang)
27 juli dag workshop 09.30 – 17.30 uur (tijdens lunchpauze is er gelegenheid om op het strand te zijn)
27 juli avond workshop 19.30 – 22.30 uur (laatste half uur chillen op het strand bij zonsondergang)
28 juli dag workshop 09.30 – 17.30 uur (tijdens lunchpauze is er gelegenheid om op het strand te zijn)

Investering Bij inschrijving op het volledige weekend ontvang je 15% korting (€ 60,-) op het totaalbedrag € 396,-. Je investering is dan € 336,-. Op 27 en 28 juli is het inclusief lunch.

Aanmeldingsformulier workshop Breathing at Sea

Ik meld me aan voor Breathing at Sea

Dieetwensen

Extra: ik reserveer voor een tweegangen keuzemenu en ontvang een kortingsbon van € 5,-

Door jouw gegevens in dit contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat deze gegevens door ons mogen worden opgeslagen. Zie privacy reglement voor hoe we omgaan met privacy.

9 + 15 =

Workshop en betalingsvoorwaarden

1. Bij annulering voor aanvang van de workshop wordt het volgende in rekening gebracht:
– 7 tot 14 dagen voor aanvang van de workshop 25% van het volledige workshopgeld;
– binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop 50% van het volledige workshop geld;
– op de dag van de workshop 100% van het volledige workshop geld.

2. Bij voortijdige beëindiging na aanvang van de workshop is restitutie van het workshop geld niet mogelijk.

3. Indien de workshop vanwege onvoldoende inschrijvingen of door overmacht door de organisator geannuleerd wordt, dan wordt het volledige workshopgeld geretourneerd.

4. Bijzondere redenen van annulering kunnen ertoe leiden dat van de beschreven voorwaarden bij uitzondering afgeweken wordt en er alsnog een coulance betaling plaatsvindt.