Introductie Breathfulness

Introductie – een levendige presentatie

De volheid van de adem is de weg naar meer balans en levensvreugde.

Introductie Breathfulness. In het leven hebben we allemaal ons eigen levenspad te gaan, met vallen en opstaan, met vreugde en verdriet, in verbinding en alleen.

Elk moment en elke levensfase brengt groei, kansen en mogelijkheden, maar ook verlies en pijn. Deze verlies- en pijnmomenten horen bij je ontwikkeling en bewustzijnsgroei, maar kunnen ook diepe verwondingen aanbrengen waardoor zelfbeschermingslagen en overlevingsmechanismen actief worden. Dit heeft invloed op je gedachten, gevoelens, gedrag, ervaringen, wereldbeeld, op de verbinding met je ziel, waardoor je je werkelijke potentieel niet volledig kunt manifesteren.

We gaan er vanuit dat ieder mens de kracht heeft om problemen aan te pakken en te veranderen, maar als je bent vastgelopen en je komt er niet meer uit, dan zie en voel  je dat niet meer.

Essentie

Om te leven vanuit hart en ziel is het nodig dat de mannelijke en vrouwelijke energie en waarden met elkaar in harmonie zijn. Lange tijd heeft de mannelijke energie de overhand gehad, waardoor competitie, concurrentie, kennis en prestatie de boventoon voerden. Naast de mannelijke waarden heeft de wereld de vrouwelijke waarden nu harder nodig dan ooit. Dan ontstaat waar Breathfulness in essentie over gaat: gelijkwaardigheid, verbinding, intuïtie, creativiteit, genieten, zachtheid en luisteren, terwijl ook de ruimte voor focus, helderheid, structuur, veiligheid en daadkracht op natuurlijke wijze aanwezig blijft. Als de mannelijke en vrouwelijke waarden elkaar respecteren en aanvullen ontstaat er een synergie, van waaruit oprechte liefde en een liefdevolle kracht de basis zijn om je leven te beleven.

Breathfulness biedt je een ‘handboek’ en tools om je levenspad in harmonie vorm te geven.

Introductie Breathfulness

Breathfulness is dus veelomvattend, maar tijdens deze introductie krijg helderheid over het gedachtengoed van Breathfulness. Daarnaast wordt er uitgebreid stil gestaan bij het belang van een optimale ademhaling en hoe de harmoniserende ademhaling hier effectief aan bijdraagt. Tevens ga je het harmoniserend ademen kort ervaren.

Praktische gegevens

Datum: 6 april
Tijd:
19.00 – 21.00 uur
Plaats:
Breda
Locatie:
SenseCity, Ginnekenweg 11-13
Gegeven door:
Marco en Jacquelien de Jager
Investering:
gratis

Aanmelden door een mail te sturen naar info@breathfulness.nl onder vermelding van Introductie 6 april in SenseCity