Overzicht inspirerende lezingen

Een brede kijk op ziekte

De nieuwe dimensie Levensfasen

De levensadem

Lezing Een brede kijk op ziekte

Tijdens deze lezing staat centraal dat het bij herstel en heling niet alleen om het ziektebeeld gaat, maar het belang van een brede kijk op ziekte: de mens die ziektesymptomen heeft. Andere items die aan bod komen zijn de essentiële zorg voor de gehele mens-zijn bij de behandeling van ziekte en het in een breder perspectief plaatsen van de signalen van het lichaam. Vanuit haar jarenlange ervaring in de natuurgeneeskunde deelt Jacquelien op boeiende en inspirerende wijze haar visie en zienswijze.

Lezing De nieuwe dimensie Levensfasen

In deze lezing neemt Marco je op zijn authentieke wijze mee in de door hun nieuw ontwikkelde dimensie van het enneagram. In vogelvlucht ga je door de levensfasen heen en wordt helder dat het enneagrammodel inzicht en antwoorden geeft op alle levensvragen.

Lezing De levensadem

Vanuit hun jarenlange ervaringen, zowel in binnen- als in buitenland, nemen Jacquelien en Marco je mee in een interactieve lezing over het bewust worden en bewust gebruiken van de ademhaling. Je wordt meegenomen naar een praktische vertaalslag hoe harmoniserend ademen een essentiële rol speelt om de kracht en liefde in jezelf te versterken.

Praktische informatie

Data

Vrijdagavond 15 februari Lezing Een brede kijk op ziekte

Vrijdagavond 22 februari Lezing De nieuwe dimensie Levensfasen

Donderdagavond 28 februari Lezing De levensadem

Locatie

De lezingen vinden plaats in het Breathfulness Center in Steenbergen (NB).

Tijden

Aanvang om 19.30 uur en einde rond 21.00 uur.

Deelname aan een lezing is gratis.

Aanmeldingsformulier Lezing

Aanhef

Lezingen

11 + 10 =