Breathfulness Let your Soul Breathe III

LET YOUR SOUL BREATHE III

Na de tweede keer Let your Soul Breathe in 2017 wisten we al Er komt een derde keer! Onze passie is om weer alle elementen samen te laten komen tot een enerverend geheel. Nu wederom een beleving om de voeding voor je ziel, je levensenergie, in jezelf te ervaren.

Wij hebben er zijn in! En hopelijk ontmoeten we je op 1 oktober.

Een inspirerende en bezielende beleving

Voeding voor je ziel.

Een fascinerende dag waarin je op reis gaat in jezelf, met jezelf en voor jezelf.

Je ware zelf niet langer verstoppen. Een dag om pure voeding aan je ziel te geven.

 

Breathfulness Jacquelien en MarcoZaterdag 1 oktober Food for your Soul:

de reis van je ziel naar binnen. Om een volgende sleutel te vinden op je weg naar zelfacceptatie en zelfliefde.

Het is voeding die je energie, kracht en beleving geeft. Het is beleven van levensvreugde. Ervaren dat diepe, innerlijke vreugde enorm bevrijdend is. Je hart wordt lichter en zo straal je liefde en vreugde uit naar anderen. Dat is een cadeau van zelfliefde!

Wederom een magische ervaring op jouw weg van leven vanuit hart en ziel.

 

Een bijzondere ambiance

Met de lichtenergie van de locatie én live-optredens.

Zoals een deelnemer aan Let your Soul Breathe II verwoordde.

De totale ambiance bracht mij een verrijkende ervaring die ik niet had willen missen. Ik kijk uit naar een volgende kans!

Wederom vindt Let your Soul Breathe plaats in de Lambertuskerk in Raamsdonkveer. De krachtige energie en serene lichtheid zorgen voor een mooie setting van de ademsessies in de middag en avond.

Op zaterdagavond is er voor de ademsessie het dansoptreden Motherland, een bijzondere creatie van Justin & Melina, gevolgd door live begeleide ademsessie door altviolist Mattijs Roelen.

Hiermee wordt de bijzondere beleving van Let your Soul Breathe III compleet.

Mattijs Roelen

Mattijs Roelen

Mensen naar ‘binnen trillen’, naar hun eigen waarheid. Naar datgene waar hun kern ligt. Een reis, een beleving, een zielenherinnering.

Sinds ik als 7-jarige een altviool in mijn handen kreeg is deze nooit meer uit mijn leven gegaan. De unieke klank is nog elke dag betoverend en inspirerend.  Daar waar het instrument op jonge leeftijd een houvast was en me gidste door mijn jeugd, werd het later ook de spiegel van mijn ziel, een bron voor zelfkennis en bewustwording.  

Als beroepsmuzikant mocht ik proeven van vele verschillende genres, van klassiek tot jazz en popmuziek. Er ging een wereld open toen ik in 2021 ontdekte een doorgeefluik te kunnen zijn voor helende trillingen. Intuïtief ontstaan klanken en melodieën die op hun beurt werkzaam zijn voor iedereen die ze hoort.

Het is een nieuw anker in mijn leven: mensen dezelfde ervaring brengen die ik heb wanneer ik het instrument speel. Zowel tijd als ruimte vervagen; de puurheid van de klank herinnert ons aan de puurheid van het zijn.

Justin & Melina – creators van Motherland

Ontdekken en delen.

Motherland is een unieke theaterproductie, waar de persoonlijke ontwikkeling van de dansers centraal staat. Motherland is gemaakt door Justin de Jager en Melina Romano in samenwerking met Breathfulness. De groep dansers hebben tijdens en na de Dansretreat delen in zichzelf mogen herinneren, vinden en ontdekken en deze tot uiting kunnen brengen door hun lichaam te gebruiken. Zo laten zij hun binnenwereld bewegen op het podium en nemen je mee op een persoonlijke maar ook zeker een collectieve reis. Eenieder zal zich in iets kunnen herkennen in wat de dansers laten zien.

Melina: wij delen graag deze intieme voorstelling tijdens Let your soul Breathe, omdat het op geen andere plek beter past dan op een dag als deze. Vanuit een ontmoeting met de adem kun je nog veel dieper in het stuk ‘zakken’ en de onderliggende boodschap helderder voelen en meemaken. Het is een levend stuk dat altijd precies reflecteert waar de dansers op dit moment staan in hun leven.

We kijken er naar uit dit met jullie te delen.

Praktische info

zaterdag 1 oktober 13.00 uur – 21.45 uur

Locatie: Lambertuskerk, Kerklaan 4, Raamsdonk (NB)

Investering € 239,- (inclusief thee/koffie/water/fruit en vegetarische maaltijd en exclusieve toegang tot de LYSB ademsessie en meditatie op de Breathfulness APP).

LET OP: ER ZIJN MAAR 40 TICKETS BESCHIKBAAR!