special events

Special events, een overzicht van bijzondere events waar Breathfulness aanwezig was.

Op 27 augustus 2017 waren we wederom present op een Improv Jam. Wat een ambiance: in de mooie danszaal van de Loft in Tilburg waren tientallen dansers aanwezig en was er continue muzikale live begeleiding van zowel de dans als de sessies met het harmoniserend ademen. De avond werd ingeleid met een ademsessie in zitpositie (zoals je op de foto’s kunt zien), waarna de dansers vanuit bezieling zich mee lieten nemen in dansbewegingen op de prachtige muziek. De avond werd afgesloten met een ademsessie, nu liggend op de vloer, om de energie van de avond nog intens te laten doorstromen en alles wat beleefd is te integreren.

Dank aan Justin voor het organiseren van deze fantastische avonden, dank aan de muzikanten die voor inspiratie zorgden, dank aan de dansers voor hun bezieling en dank aan Mark voor zijn ondersteuning als coach bij de ademsessies.

Let your soul Breathe II

In navolging van Let your soul Breathe I van september 2015 heeft op 8 april 2017 het vervolg plaatsgevonden. Wederom een inspirerende en zeer bijzondere dag.

In contact komen met jezelf en luisteren naar je innerlijke stem is voor velen een diep verlangen, maar door alle ruis, stress, afleidingen en invloeden van buitenaf die er tegenwoordig zijn kan het lastig zijn om dit te ervaren. Al snel komen gedachten of ervaringen naar voren die het ‘inkleuren’ waardoor je weer meegaat in de dagelijkse patronen. Durven ontvangen wat in jou aanwezig is, niet vanuit je mind, maar vanuit een diep vertrouwen vraagt om contact met je innerlijke basis, waar zelfvertrouwen, eigenwaarde en bestaansrecht zich bevinden. Kracht ervaren om vorm te geven aan wat in je opkomt. Niet vanuit wilskracht, maar vanuit een kracht die voortkomt uit jouw innerlijk weten.

Door alles wat tijdens deze dag samenkwam gingen de deelnemers verbinding ervaren met datgene dat ze meer zijn dan hun fysieke lichaam, met datgene wat hun voedt en inspireert. Een event met verschillende elementen: Meditatie – Inspirerende ontmoetingen – Diepgaande ontspanning – Hartverwarmend dansoptreden – Harmoniserend ademen live begeleid door van Jan Vayne.

Vervolg overzicht special events

Wat is magie?

De kunstenaar/artiest die vanuit hart en ziel expressie geeft aan zijn passie!

Wat is nog magischer?

Een groep kunstenaars/artiesten die vanuit hart en ziel expressie geven aan hun passie!

Wat gaat verder dan woorden?

Exchange the Movement Improv Jam!! 18 januari 2017 in Tilburg. Een staat van genieten door een samenkomst van kunstenaars en artiesten, van musici en dansers die zo op elkaar afgestemd waren dat er een continue staat van betovering aanwezig was. Als start van de Improv Jam hebben zowel de musici als dansers gezamenlijk het harmoniserend ademen van Breathfulness ervaren. Vanuit de staat die daardoor ontstond zijn de musici gaan spelen en kwam de dans van de dansers tot leven.

Het werd een volledig afgestemd geheel, waarin een ieder vanuit zijn eigen beleving en eigenheid deelnam of soms toeschouwer was. Tot slot is de Improv Jam afgesloten met wederom een sessie harmoniserend ademen.

Wat zijn wij dankbaar dat Breathfulness hier een onderdeel van mag zijn en we hopen dat dit nog vele malen mag gaan plaatsvinden.
Dankbaarheid naar Justin voor zijn moed en inspiratie om dit op te zetten; dankbaarheid naar de musici Isaac Poels, Josse Vessies, Diederik Smulders voor hun muzikale expressie en afstemming op de groep en dankbaarheid naar alle dansers die erbij waren.
Geniet van de foto’s die een impressie geven, maar veel tekort doen aan wat er werkelijk was: een ware beleving van magie!!