Breathfulness Jacquelien en Marco

Over Marco en Jacquelien

Jacquelien en Marco zijn de grondleggers van het Breathfulness concept, trainers van de Retreat, masterclasses en opleiding én auteurs van de boeken uit Breathfulness serie.

Breathfulness en ademhaling

De Breathfulness methode

Is zoveel meer dan ademwerk… Het geeft verhelderende bewustwording over het leven en de onmisbare plaats van de ziel in het dagelijks leven.

Breathfulness partners

Team Breathfulnesscoaches

Vanuit een innerlijke drive geeft iedere Breathfulnesscoach authentiek vorm aan Breathfulness en biedt persoonlijk maatwerk bij jouw vraag.

Effecten Breathfulness Wetenschappelijk onderzoek vierkant

Effecten van Breathfulness

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Breathfulness je intuïtie en oplossingsgericht denken versterkt en je geluksgevoel vergroot. Gemiddelde waardering 9.3!

Harmonisatieproces

Harmonisatieprocessen

Het bekende ‘zwarte gat/black box’ is onderdeel van het leven. Lees in dit gratis ebook » hoe harmonisatieprocessen verlopen om beter te begrijpen hoe innerlijke groei gaat.

Retreats Breathfulness vierkant

Nieuwe retreat

In 2023 geven we naast de Retreat Terug naar jezelf en de Retreat Hartsbewustzijn en zelfliefde ook een Retreat voor vrouwen en een Retreat voor mannen. Lees meer hierover.

Je hart is de motor, de adem is de brandstof en je intuïtie is je kompas.

Programma’s

Retreat

Een variatie aan Retreats: Terug naar je zelf – Hartsbewustzijn en Zelfliefde – Breathful Woman – De man in zijn ware kracht.

Masterclass

Een online masterclass met deze als thema Een brede kijk op ontspanning.

Opleiding

Een professionele, inspirerende en verrijkende innerlijke reis langs alles wat Breathfulness te bieden heeft.

Workshops

Van een variëteit ademactiviteiten tot driedaagse thema dagen over de kern van het vrouw-zijn of de man in zijn ware kracht.

Bekijk de agenda

Blog

Wie komt in actie

Wie komt in actie

Wie komt in actie De cijfers die medio maart '23 bekend werden gemaakt staan haaks op hoe de levensfase van jongvolwassenheid werkelijk beleefd zou mogen worden.De jongvolwassen levensfase heeft de volgende aspecten in zich:# Tijd van voorbereiding op de...

Tot op celniveau

Tot op celniveau

Tot op celniveau Jacquelien deelt haar ervaring die ze onlangs met een cliënt had. Mijn cliënt komt bij me voor een ademsessie en ik vraag haar hoe het gegaan is na de vorige sessie, waarin haar lichaam veel spanning en kou had losgelaten. Ook had ze het boek Heling...

Hartsbewustzijn en Zelfliefde

Hartsbewustzijn en Zelfliefde

Hartsbewustzijn en zelfliefde Ik (Jacquelien) heb net een ademsessie achter de rug met mooie en waardevolle inzichten en alweer voel ik de onrust en drang. Wat kan ik hier mee en hoe dan? Wat is het volgende wat ik kan doen? Door de ademsessie voel ik nog de rust in...

Boeken van Jacquelien en Marco de Jager – klik hier om ze te bestellen »

Breathfulness Levensreisgids
Breathfulness Heling en harmonie door de adem
Breathfulness Het is tijd om allemaal te gaan puberen
Breathfulness Je bent meer dan je denkt
Breathfulness Een weg naar een verruimd leven