Een inspirerende reis in 15 delen.

Alles valt op zijn plaats.

Authentiek en bezield vormgeven aan jouw levenspad.

Breatjfulness Enneagram en de levensfasen

Een reis in 15 delen – dé Breathfulnesscoach opleiding

Een verdiepende reis langs het leven en de thema’s van de levensfasen.

Je kunt alle info lezen in de brochure.

Het is meer dan ademen. Het is ademen én een bedding van coaching en levenswijsheid.

VERRIJKEND voor jezelf én de ander!

Opleiden is voor ons…

  • ontwikkelen, bekwamen, vormen en begeleiden.
  • delen van alles wat we zelf hebben ervaren.
  • inspireren, uitwisselen, uitdagen vanuit gelijkwaardigheid.
  • de ander begeleiden naar innerlijke harmonie en een authentiek, bezield, vervuld en vreugdevol leven.

Opleiden is voor ons een missie! Is uitdragen en delen van al het moois dat Breathfulness te bieden heeft: een handboek voor een bezield vreugdevol en authentiek leven.

Breathfulnesscoach is een levensbegeleider.

Sommigen noemen het levenskunstenaar.

Breathfulnesscoaching is niet iets gaan dragen van de ander, niet iets overnemen van de ander of de ander proberen te redden. Het is de ander begeleiden in die stukken waar hij/zij in het dagelijks leven niet aan toekomt, omdat het niet veilig is, te druk is, te complex is, te… is. Daarom staat in onze opleiding centraal dat je als Breathfulnesscoach een veld van veiligheid, aanwezigheid en inspiratie creëert, waardoor er vertrouwen is om te kijken naar die delen waar nog pijn zit, naar die delen die nog niet tot ontwikkeling zijn gekomen. Kortom de delen die nog in de schaduw leven, de donkere kant.

Breathfulness partner

Breathfulnesscoaching om de ander terug te brengen naar de liefde, kracht, wijsheid en licht in zichzelf, naar het latent aanwezige potentieel dat gezien en geleefd wil worden. Opdat het leven vormgegeven wordt vanuit hart en ziel.

We ontvingen een mail van Daniëlle na de opleiding

Daniëlle

- Deelnemer opleiding

De opleiding was beslist een verdieping op de Retreat. Ik ben mezelf nog wel 100 x tegen gekomen, maar ben er in alle gevallen sterker uit gekomen. De opleiding is super compleet met invalshoeken die je bij de reguliere coachopleiding gewoon niet mee krijgt. Het is een reis waarin je jezelf heel goed leert kennen, waarin veel wordt gedeeld, gehuild, maar vooral ook wordt gelachen. Ik had het voor geen goud willen missen! En nu… nu ben ik er klaar voor om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ik run al een tijd met veel passie mijn eigen Breathfulness praktijk. Ik voel me zeker, ik voel me gelukkig en sta volledig in mijn kracht. Iets dat ik mijn vorige levensjaren nog niet ontdekt had. Alleen daarom al raad ik iedereen aan, die hiernaar op zoek is, de opleiding te volgen. Het is het beste dat ik ooit gedaan heb.

Een diepte investering

Een diepte-investering voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, want we noemen de opleiding veel liever een reis die je beleeft én doorleeft.

Een bijzondere en intense reis langs de negen levensfasen: via zielsbesluit (ja-zeggen tegen het leven en je eigen levenspad) naar geboorte en eerste levensjaren.

Naar je kindertijd, puberteit, jongvolwassenheid, volwassenheid tot aan afronding en neutraliteit​.

Planning en investering Opleiding – een reis in 15 delen

Breathfulness Center

Locatie: Breathfulness Center in Steenbergen

De opleiding wordt bewust gegeven in groepen van maximaal 8 deelnemers, zodat wij ruimte hebben om je optimaal te begeleiden en te inspireren. Onze drive is om alles wat we zelf ervaren hebben, weten en toepassen in ons centrum aan je over te dragen en je mee te nemen op weg naar het uitdragen van de essentie van Breathfulness, zodat je verrijkt, vanuit innerlijke kracht en vreugdevol op authentieke wijze na de opleiding als Breathfulnesscoach en Partner vormgeeft aan de weg van Breathfulness.

Voorjaar 2023: aanvangsmodule 1 (3 dagen): 24 t/m 26 maart.

Data module 2 t/m 15 (14 x 3 dagen) – deze data worden in onderling overleg vastgesteld tijdens de eerste module. Iedere maand is er een module; totale doorlooptijd van de opleiding is 15 tot 18 maanden.

Najaar 2023: aanvangsmodule 1 (3 dagen): 8 t/m 10 december.

Data module 2 t/m 15 (14 x 3 dagen) – deze data worden in onderling overleg vastgesteld tijdens de eerste module. Iedere maand is er een module; totale doorlooptijd van de opleiding is 15 tot 18 maanden.

Iedere opleidingsdag start om 09.30 uur en eindigt om 17.30 uur.

De studiebelasting voor de opleiding bedraagt naast het volgen van de opleidingsdagen ongeveer 4 uur per week, t.w. bestuderen opleidingsmap, vakliteratuur (de boekenlijst bestaat uit diverse boeken die gerelateerd zijn aan thematieken binnen de Breathfulnesscoaching) en het praktisch oefenen. Dit kan op eigen verzoek uitgebreid worden met intervisie.

De opleiding wordt gegeven door Jacquelien en Marco en vindt plaats in de cursusruimte van het Breathfulness Center in Steenbergen.

De opleiding is inclusief vegetarische lunches, thee/koffie, water en fruit.

Investering

Je investering is 18 termijnen van € 360,-*. Indien volledige betaling van alle termijnen voor aanvang module 1 plaatsvindt ontvang je € 480,- korting op het totaalbedrag.

Exclusief eventueel zelf aan te kopen overige vakliteratuur (± € 300,-; dit is afhankelijk van de reeds gelezen boeken van de geadviseerde literatuurlijst).

Voor de stages geldt dat alleen de verblijfskosten in rekening gebracht worden.

* opleiding is vrijgesteld van BTW en voor ondernemers aftrekbaar als studie/beroepskosten.

Cursus en betalingsvoorwaarden

1. Bij annulering voor aanvang van de opleiding wordt het volgende in rekening gebracht:
– 7 tot 14 dagen voor aanvang van de opleiding 25% van het volledige cursusgeld.
– binnen 7 dagen voor aanvang van de opleiding 50% van het volledige cursusgeld.
– op de eerste dag van opleiding 100% van het volledige cursusgeld.

2. Bij voortijdige beëindiging na aanvang van de opleiding is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

3. Indien de opleiding vanwege onvoldoende inschrijvingen of door overmacht door de organisator geannuleerd wordt, dan wordt het volledige cursusgeld geretourneerd.

4. Bijzondere redenen van annulering kunnen ertoe leiden dat van bovenstaande voorwaarden bij uitzondering afgeweken wordt en er alsnog een coulance betaling plaatsvindt.