Complete Agenda

 

Activiteiten om te inspireren

en in beweging te komen

 

Van driedaagse

tot aan de zesdaagse Retreat

 

Van een masterclass

tot aan de volledige opleiding

Retreat

Breathfulness Retreat bij Athanor in LochemDe zesdaagse innerlijke reis om jezelf te hervinden: door balans tussen ratio en voelen niet langer vastzitten in een bore-out.

Masterclass

Masterclass BreathfulnessMasterclass Een brede kijk op ziekte en Masterclass De nieuwe dimensie levensfasen: een verrijking voor jezelf en/of professie!

Opleiding

coach worden? kies dan voor de Breathfulness opleidingEen reis in 15 delen. Beleven, integreren en doorgeven. Intuïtief en afgestemd coachen vanuit hart en ziel.

Hart en ziel

Hart en zielEen bijzondere driedaagse om het contact met je passie, je ziel te versterken en verbinding lichaam-hoofd-hart in balans te brengen.

Leef je vrouw zijn

Vrouwenkracht een inspirerend drieluik voor het vrouwzijnEen inspirerend drieluik om de kracht van je vrouw zijn te omarmen. Om je vrouw zijn te voelen, omarmen en te leven.

Van hoofd naar hart

De man van hoofd naar hartDynamische en inspirerende dagen voor de man die wil leven van de verbinding tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen.

Start 3 november: Jaarreis 2022 - Het jaar om nog meer jezelf te zijn

Breathfulness Jaarreis 2022

Wordt 2022 ook voor jou het jaar van authenticiteit. Hét jaar dat je nog meer jezelf wilt zijn én nog meer van jezelf wilt laten zien?

Ga dan mee met deze verrijkende reis om te ontdekken en te groeien. Geen vooraf bedacht plan. Alleen continue de focus op Ik wil nog meer mezelf zijn!

Stralen binnen de relatie

Breathfulness Stralen binnen je relatieEen enerverende driedaagse voor innerlijke groei van jezelf en de relatie. Nu ook als tweedaagse exclusief voor jullie zelf!

Online

Breathfulness Online programmaIn 6 stappen bewustwording over ademhaling, voeding, beweging en ontspanning, met vele ademhalings- en bewustwordingsoefeningen.

Hooggevoeligheid

Hooggevoelig: ermee omgaan in 6 avondenIn twee dagen heldere bewustwording, inzichten en praktische tips om om te gaan met hooggevoeligheid: van last naar kwaliteit.

Alle data op een rij

3 november Start Jaarreis 2022
dinsdag 16 t/m zaterdag 20 november Retreat
26 t/m 28 november De man van hoofd naar hart – deel 1: Helen van de vaderwond

28 t/m 30 december driedaagse Hart en ziel

24 t/m 28 januari Retreat

6 t/m 10 maart Retreat2.0 (voor deelnemers die eerder de Retreat ervaren hebben)