Complete Agenda

 

Activiteiten om te inspireren

en in beweging te komen

 

Van driedaagse

tot aan de zesdaagse Retreat

 

Van een masterclass

tot aan de volledige opleiding

Retreat

Volksabdij Breathfulness RetreatDe zesdaagse innerlijke reis om jezelf te hervinden: door balans tussen ratio en voelen niet langer vastzitten in een bore-out.

Masterclass

Masterclass BreathfulnessMasterclass Een brede kijk op ziekte en Masterclass De nieuwe dimensie levensfasen: een verrijking voor jezelf en/of professie!

Opleiding

coach worden? kies dan voor de Breathfulness opleidingEen reis in 15 delen. Beleven, integreren en doorgeven. Intuïtief en afgestemd coachen vanuit hart en ziel.

Hart en ziel

Hart en zielEen bijzondere driedaagse om het contact met je passie, je ziel te versterken en verbinding lichaam-hoofd-hart in balans te brengen.

Leef je vrouw zijn

Vrouwenkracht een inspirerend drieluik voor het vrouwzijnEen inspirerend drieluik om de kracht van je vrouw zijn te omarmen. Om je vrouw zijn te voelen, omarmen en te leven.

Van hoofd naar hart

De man van hoofd naar hartDynamische en inspirerende dagen voor de man die wil leven van de verbinding tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen.

Stralen binnen de relatie

Breathfulness Stralen binnen je relatieEen enerverende driedaagse voor innerlijke groei van jezelf en de relatie. Nu ook als tweedaagse exclusief voor jullie zelf!

Online

Breathfulness Online programmaIn 6 stappen bewustwording over ademhaling, voeding, beweging en ontspanning, met vele ademhalings- en bewustwordingsoefeningen.

Hooggevoeligheid

Hooggevoelig: ermee omgaan in 6 avondenIn twee dagen heldere bewustwording, inzichten en praktische tips om om te gaan met hooggevoeligheid: van last naar kwaliteit.

Alle data op een rij

11 t/m 15 oktober Retreat
25 oktober Start Masterclass De nieuwe dimensie Levensfasen

dinsdag 16 t/m zaterdag 20 november Retreat

28 t/m 30 december driedaagse Hart en ziel

24 t/m 28 januari Retreat2.0 (voor deelnemers die eerder de Retreat ervaren hebben).