Thuiskomen in je ware zelf

Wat al onze Retreats gemeen hebben is dat zij een plek zijn van thuiskomen. Een plek om te weer op adem te komen en te her-bronnen. Een plek waar je  stil staat bij alles wat er nu is, zodat je bewust kijkt naar wat er gebeurt en waar je nu staat. Om van daaruit contact te maken met wie je in essentie bent; je passies, talenten en dromen. Met wat je ten diepste verlangt.

In alle Retreats staan bewustwording, beleving, eigen groei en veilige bedding centraal. De invulling van het dynamische programma verschilt per Retreat.

Ervaringen van deelnemers

Juanita mailde ons na haar Retreat:

Ik weet niet waar ik moet beginnen als ik denk aan wat Breathfulness voor mij is gaan betekenen.
Het is echt het mooiste en meest waardevolle kado wat je aan jezelf kan geven...
In het leven doen we ons best om je partner, je vrienden, etc. echt te leren kennen. Maar in dit proces lopen we de kennismaking met onszelf helemaal voorbij.
Ik heb mogen ervaren hoe het voelt om mezelf (mijn grote en kleine ik) nog beter te leren kennen en te begrijpen. Soms heel confronterend, maar ook zo leerzaam en zo ontzettend mooi.
Dankbaar dat ik dit mocht ervaren en nu in het echte leven mag voortzetten..

Odilia mailde ons na haar Retreat:

In 2022 ben ik in aanraking gekomen met het ademen via de Breathfulness methode. Op het juiste moment in mijn leven: de Retreat 'Terug naar je ware zelf'. Wat een bijzondere, inspirerende en life-changing week was dat. Ik kwam daar zo enthousiast vandaan dat ik gelijk besloten heb de opleiding te gaan volgen 'Een reis in 15 delen'. Nog niet direct met de intentie om zelf adem-coach te worden maar vooral ook om de reis qua ontwikkeling aan te gaan. Daar heb ik tot nu toe zeker geen spijt van. Inmiddels ben ik naast ademcoach ook mijn eigen BodyMind Hub gestart waar holistische behandelaars en coaches aan de slag kunnen. Hoe leuk is dit allemaal. De opleiding blijft een mooie reis, waarvan ik nu al weet dat ik het jammer vind als deze afgelopen is. Iedere module is leerzaam, boeiend, waarbij we ook ontzettende lol met elkaar hebben.

Er zijn 4 verschillende Retreats:

1.0 Terug naar je ware zelf

Een innerlijke reis van ontdekken, verbinden en loyaal (trouw) zijn en blijven aan jezelf.

2.0 Hartsbewustzijn en Zelfliefde

Ook dit is een dynamische Retreat waarin het hartsbewustzijn en zelfliefde centraal staat. Een route om nog dichter bij jezelf te komen en je verlangen om je leven te leven zoals het werkelijk bedoeld is verder vorm te geven.

Breathful Woman

Tijdens de Retreat Ontmoet de kracht van je vrouw zijn neemt Jacquelien je mee op reis om je eigen vrouwelijke kracht weer te ontmoeten.

De man in zijn ware kracht

Een dynamische Retreat die je grenzen gaat verleggen naar waar ze horen te zijn, je kracht een samenspel is met zelfliefde en je durft te verbinden vanuit je hart.

Wat deelnemers zeggen

Jaco

- Deelnemer Retreat

Wat een prachtige, intense transformatiereis. Ik waardeer de wijsheid, begeleiding van Marco & Jacquelien en de begeleiders. Liefdevolle bedding & krachtige confrontaties, vanuit een plek: jij bent oké & wij zijn oké. Ik ben op een hele nieuwe plek in mezelf en heb een nieuwe basis gelegd waarvoor ik hier ben te manifesteren in de wereld. Dank en diep respect voor wie jullie zijn en wat jullie een fantastische Retreat hebben neergezet. Aanrader voor leiders & personen die toe zijn aan een nieuwe fase in hun leven en daarvoor een diepe doorbraak nodig hebben.

Wendy

- Deelnemer Retreat

Dit is echt een van de beste investeringen in mezelf geweest. Alles wat hier wordt geschreven heb ik ook ervaren. En meer dan dat. Zelfs nu na twee jaar ondervind ik nog dagelijks de positieve effecten van deze Retreat. Tenslotte, Marco en Jacquelien zien je echt en geven je wat je nodig hebt.

Anoniem

- Deelnemer Retreat

Ik heb deze week heel veel gevoeld en meegemaakt. Er zijn zoveel mooie dingen naar boven gekomen. Wat voor mij deze week de grootste ‘ontdekking’ was, is mijn hart. Het is zo lang geleden dat ik écht naar mijn hart heb geluisterd. Die liefde en kracht in je hart is zo belangrijk, gebruik het. Ik voel nu zoveel liefde en het brengt mij op zoveel meer plekken. Voel de kracht van je hart. Het imperfecte is perfect, LEEF!

Gemiddeld waarderingscijfer door deelnemers is 9,3!

Ook het onderzoek onder deelnemers aan de Retreat toont het effect van wezenlijke verandering aan (zelfs in deze tijd!). Eerste kolom: beleving van algeheel welzijn. Tweede kolom: optimale en vrije ademhaling. Derde kolom: gezond en bewust voedingspatroon. Vierde kolom: dagelijks voldoende beweging. Vijfde kolom: dagelijks voldoende ontspanning.

De weg naar binnen

Als de Breathfulness Retreat op je pad komt is het misschien op een moment in je leven dat je vastgelopen bent. Niet lekker in je vel zit, op zoek bent, iets in je leven mist of al veel hebt onderzocht, maar nog niet kan leven. Ineens gebeurt er iets in je en weet je Dit is wat ik nodig heb en waar ik naar verlang.

Marco vertelt: ik weet nog goed mijn eigen moment dat ik de behoefte kreeg om tijd voor mezelf te nemen. Niet bedacht met mijn hoofd, maar vanuit een innerlijke impuls besloot ik om me op te geven. Diep vanbinnen wist ik: dit is het moment, dit is wat ik nodig heb en waar ik werkelijk naar verlang; zes dagen voor mezelf om rust in mijn hoofd te krijgen, nieuwe inzichten en bewustwording, maar vooral om te ervaren wat voelen is en te beseffen wie ik werkelijk ben en wat ik wil manifesteren in mijn leven.

Betekenis Retreat

Misschien is dat voor jou ook de reden dat de Breathfulness Retreat je aantrekt. Retreat betekent letterlijk: jezelf tijdelijk terugtrekken, even pas op de plaats maken en afstand nemen van de hectiek van alledag, vanuit een verlangen naar innerlijke verdieping. Geen telefoon, krant, social media en geen verplichte patronen, maar stilstaan, luisteren en ervaren wat er is en wat zich aandient.

Als dit is wat je zoekt, blijf dan zeker lezen. Neem voordat je verder leest even tijd om bewust te worden wat jouw diepe verlangen is.

=

Ben jij op zoek naar vervulling in je leven?

=

Wil jij balans tussen geven en ontvangen?

=

Ervaar je disbalans tussen ratio en gevoel?

=

Heb je al veel bewustwording opgedaan, maar je kunt het nog niet (be)leven?

=

Heb je het gevoel vast te zitten?

Dan ben je nu op de juiste plek, de Breathfulness Retreat.

Niet meer overleven, maar leven en beleven

Met andere woorden, de Breathfulness Retreat is…

=

het besef dat het leven niet altijd is wat je (vanuit je hoofd) wilt, maar juist geeft wat je werkelijk nodig hebt.

=
loslaten van de verwachtingen en openstaan om te ontdekken en te ervaren.
=
een nieuwe kans om wat je tijdens je leven ‘verloren’ hebt alsnog op te pakken.
=
het laten stromen van de levensenergie, wat levenskracht en levensvreugde geeft.
=
de weg naar voldoening en vervulling weer opgaan.
=
het jezelf gunnen om de volheid van de adem en de volheid van het leven te ervaren.
=
een cadeau voor jezelf! Een mooie onvergetelijke ervaring!

En tijdens de Retreat is er ruimte voor stilte, beweging en ontspanning. Ook de factor plezier is in ruime mate aanwezig.

Meld je nu aan voor een van de Retreats

en ervaar de levensverandering die voor jou klaarligt!