Breathfulness Intensive Retreat – een zesdaagse Zelfrealisatie

Als deze Retreat op je pad komt is het misschien op een moment in je leven dat je vastgelopen bent. Niet lekker in je vel zit, op zoek bent, iets in je leven mist of al veel hebt onderzocht, maar nog niet kan leven. Ineens gebeurt er iets in je en weet je Dit is het… Dit moet ik gaan doen…

Marco vertelt: ik weet nog goed mijn eigen moment dat ik de behoefte kreeg om tijd voor mezelf te nemen. Niet bedacht met mijn hoofd, maar vanuit een innerlijke impuls besloot ik om me op te geven. Diep vanbinnen wist ik: dit is het moment, dit is wat ik nodig heb en waar ik werkelijk naar verlang; zes dagen voor mezelf om rust in mijn hoofd te krijgen, nieuwe inzichten en bewustwording, maar vooral om te ervaren wat voelen is en te beseffen wie ik werkelijk ben en wat ik wil manifesteren in mijn leven.

De weg naar binnen

Misschien is dat voor jou ook de reden dat deze Breathfulness Intensive Retreat je aantrekt. Retreat betekent letterlijk: jezelf tijdelijk terugtrekken, even pas op de plaats maken en afstand nemen van de hectiek van alledag, vanuit een verlangen naar innerlijke verdieping. Geen telefoon, krant, social media en geen verplichte patronen, maar stilstaan, luisteren en ervaren wat er is en wat zich aandient.

Als dit is wat je zoekt, blijf dan zeker lezen. Neem voordat je verder leest even tijd om bewust te worden wat jouw diepe verlangen is.

Balans – Vervulling – Voldoening

Ben jij op zoek naar vervulling in je leven? Je hebt in je leven al veel gerealiseerd, maar toch mis je iets, het voelt niet compleet; de werkelijke vervulling ontbreekt, datgene wat je een blij gevoel en energie geeft.

Wil jij balans tussen geven en ontvangen? Wat je doet vraagt inmiddels (te)veel energie, maar intussen komt er te weinig energie terug; het lijkt meer eenrichtingsverkeer dan een uitwisseling.

Ervaar je disbalans tussen ratio en gevoel? Je fysieke lichaam voelt niet meer energiek en je hoofd heeft de leiding genomen, waardoor je afgesloten bent van je gevoel.

Heb je het gevoel vast te zittenIn je werk, je relatie, …

Ontdekken, verbinden en zelfrealisatie

Dé thema’s tijdens deze zesdaagse Breathfulness Intensive Retreat. Deze retreat is bedoeld voor jong en oud, iedereen die echt vanuit het hart wil leven, die bereid is om te gaan ontdekken, maar vooral wil vinden. Dé kans om je sterker te verbinden met je eigen kern en te ervaren dat je levenskracht en levensvreugde toeneemt, je creatieve energie weer stroomt en vervulling ervaren wordt.

De Retreat om een levensverandering te realiseren; een zelfrealisatie om je leven vorm te geven vanuit je hart en ziel.

Niet meer overleven, maar leven en beleven

Met andere woorden is deze retreat…

…het besef dat het leven niet altijd is wat je wilt, maar juist geeft wat je werkelijk nodig hebt;

…loslaten van de verwachtingen en openstaan om te ontdekken en te ervaren;

…een nieuwe kans om wat je tijdens je leven ‘verloren’ hebt alsnog op te pakken;

…het laten stromen van de levensenergie: levenskracht en levensvreugde;

…het jezelf gunnen om de volheid van de adem en de volheid van het leven te ervaren;

…een cadeau voor jezelf! Een mooie onvergetelijke ervaring!

Daarnaast is er ruimte voor stilte, beweging en ontspanning. Ook is de factor plezier in ruime mate aanwezig.

Uit onderzoek onder deelnemers blijkt dat de volgende duurzame resultaten bereikt zijn na het volgen van deze zesdaagse. Het volledige onderzoek staat op effecten.

Info avond

Er zijn verschillende momenten in een proces die vragen op kunnen roepen, twijfel kunnen geven en zelfs leiden tot het stagneren van de voortgaande beweging, waardoor men steeds weer opnieuw begint. Herken jij dat je vol enthousiasme aan een impuls of idee begint? De energie stroomt volop, je neemt stappen om er vorm aan te geven door info te verzamelen, maar op het moment dat je de volgende stap wilt nemen, er toch weer twijfel opkomt of jouw oorspronkelijke idee wel zo goed was. Vragen komen op, antwoorden blijven uit en je besluit om te wachten. Je zet je impuls of idee in de ‘ijskast’ of bent inmiddels alweer bezig met een volgend idee. Sommige mensen overkomt dit regelmatig, het lijkt een terugkerend patroon in hun leven.

Wij zijn erop gericht dat je ontdekt wat je werkelijk wilt én daar vorm aan kunt geven. Natuurlijk kom je in een proces vragen, twijfels en hindernissen tegen. Door niet alleen te analyseren met het hoofd, maar ook in contact te gaan met je gevoel wordt je innerlijk weten versterkt. Dat is de basis om bewust te worden wat de antwoorden zijn, het zelfvertrouwen te versterken en hindernissen te overwinnen. Om niet steeds opnieuw te hoeven beginnen, maar door te gaan op de weg die je bent ingeslagen.

Op de info avond van 17 december en 7 januari (19.30-21.00 uur) krijg je info over de Retreat en de Opleidingen.  Aanmelden via mail naar info@breathfulness.center.


Ervaringen

We kunnen natuurlijk nog veel meer schrijven, maar laten liever deelnemers aan het woord die deze retreat al ervaren hebben.

Wendie vertelde: dit is echt een van de beste investeringen in mezelf geweest. Alles wat hier wordt vernoemd heb ik ook ervaren. En meer dan dat. Zelfs nu na twee jaar ondervind ik nog dagelijks de positieve effecten van deze Retreat. Tenslotte, Marco en Jacquelien zien je echt en geven je wat je nodig hebt.

Andere deelnemers vertelden: Ik hoef wat er verteld is niet meer te bestuderen, door de ervaringen is het direct een weten geworden, het is zo verhelderend.
Wat een week… ik voel alleen maar liefde. Voor mezelf, jullie, de wereld, moeder aarde. Voor alles en iedereen die wel of niet ademt.
Woorden van dank van een groep deelnemers: voel me lief en kwetsbaar, dank! Dank jullie wel voor deze bijzondere week. Hier zal ik nog vaak aan terugdenken, met veel liefde.
Super bedankt voor deze mooie week, jullie zijn liefdevolle mensen. Bedankt voor deze waanzinnige week. Dank je voor de tijd van mijn leven: een nieuw begin.

Er zijn tijdens deze week veel thema’s geopend die nu klaarliggen voor transformatie op hun eigen tempo. Er is nog tijd nodig voor verdere integratie, want het was een hele intense reis. Ik vind het fijn dat jullie zoveel afwisseling brengen in een dag, dat maakt het luchtig en toch diepgaand en intens.
Enorm dankbaar voor een zichtbaar stuk in mij wat geheeld kon worden…. En ook de onzichtbare stukken (voor mezelf) die zijn aangeraakt! Dank je wel daarvoor!!
En ja, ik gun iedereen wat ‘wij’ hebben mogen ervaren afgelopen week.

Ervaring van een breathfulnesscoach

Een Breathfulnesscoach die tijdens een retreat als coach aanwezig was verwoordde het als volgt:

Ik heb er weer enorm van genoten. Het zijn weken die je met niets kunt vergelijken, zo bijzonder. Er gebeurt altijd zó veel met name met de deelnemers, maar natuurlijk ook met mezelf. Het is een reis waarbij je je van te voren al kunt verheugen op een goede afloop. Waarbij velen enorm veel waardevolle bagage meekrijgen voor de rest van hun leven. Zo is dat bij mij gegaan en je weet dat het voor de meeste deelnemers, ieder op hun eigen manier ook zo zal verlopen. En dat maakt het zo mooi, je wordt er zelf blij van omdat je weet dat hen nog zoveel mooie ontwikkelingen te wachten staat. Jullie zorgen altijd voor een geweldige, veilige, gezellige, liefdevolle en geborgen sfeer. De omgeving met zijn de natuur doet zijn werk, het eten is (uiteindelijk) altijd lekker en de deelnemers krijgen echt de mogelijkheid naar binnen te keren.

Klik hier » om nog meer ervaringen van deelnemers te lezen.

Praktische gegevens

Locatie:
Kasteel de Berckt in Baarlo (LB).

Trainers:
Marco en Jacquelien i.s.m. team van Breathfulnesscoaches

Data Retreat:
18 t/m 22 maart en vervolgdag 9 april
17 t/m 21 juni en vervolgdag 2 juli

Investering (inclusief verblijf):
Je investering voor deze bijzondere retreat is € 1.295,- (waaronder verblijfskosten van € 295,- gebaseerd op 2 persoonskamer. Indien je een eenpersoonskamer wenst, kun je dit op het aanmeldingsformulier aangeven. De toeslag hiervoor is € 50,-).

Aanmeldingsformulier Retreat

Aanhef

Ik heb voorkeur voor 1 pk (€ 50,- toeslag)

Dieetwensen

9 + 2 =

Cursus en betalingsvoorwaarden

1. Bij annulering voor aanvang van de retreat wordt het volgende in rekening gebracht:
– 7 tot 14 dagen voor aanvang van de retreat 25% van het volledige cursusgeld;
– binnen 7 dagen voor aanvang van de retreat 50% van het volledige cursusgeld;
– op de eerste dag van retreat 100% van het volledige cursusgeld.

2. Bij voortijdige beëindiging na aanvang van de retreat is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

3. Indien de retreat vanwege onvoldoende inschrijvingen of door overmacht door de organisator geannuleerd wordt, dan wordt het volledige cursusgeld geretourneerd.

4. Bijzondere redenen van annulering kunnen ertoe leiden dat van de beschreven voorwaarden bij uitzondering afgeweken wordt en er alsnog een coulance betaling plaatsvindt.