inspirerende artikelen

HET ZAADJE DAT NOOIT EEN PLANT WERD

Toen er zaadjes in de aarde gezaaid werden was er een zaadje dat zich klein en onbelangrijk voelde. Het had niet het gevoel dat het ooit waardevol zou worden. Dus toen er water kwam besloot het zaadje om dit water niet op te nemen. Het liet het liggen voor de andere zaadjes die het wel verdienden. Toen er zonlicht kwam maakte het zaadje zich nog kleiner. Het wilde het zonlicht niet voor anderen wegnemen, dus ging het in de schaduw van andere zaadjes liggen.

Terwijl de andere zaadjes zich ontluikten tot prachtige bloemen, planten, groenten, vruchten, etc. bleef het ene zaadje verschrompeld liggen. En heeft het niet kunnen ontdekken tot welke schoonheid het zelf had kunnen groeien. Niet kunnen ontdekken hoe waardevol het in dit leven had kunnen zijn en de pracht die het uit had kunnen stralen. Waar anderen van hadden kunnen genieten en blij van waren geweest om het te mogen zien.

EEN GEMISTE KANS

Er was water en zonlicht in overvloed. Het was de overtuiging van het zaadje zelf dat de oorzaak was dat het verschrompelde.

Jezelf alleen maar wegcijferen voor de ander is niet dienend. Hierdoor gaat de werkelijke energie van jezelf op den duur verloren. De wilskracht, voortkomend uit de mannelijke energie, zal te nadrukkelijk ingezet moeten worden om enigszins te overleven.

Leren ontvangen in het leven is zo essentieel. Dat is ook waar de vrouwelijke energie voor staat: ontvankelijkheid. Als je vrouwelijke energie weer wakker mag worden, je hart weer ruimte mag krijgen en je geeft de voeding die daarvoor nodig is, ga je gelijkwaardigheid, verbinding, intuïtie, creativiteit, genieten en zachtheid ervaren. Dat is het potentieel van de vrouwelijke energie welke nu gevoed mag worden.

GRIJP JE KANS en ga bij jezelf naar binnen en ontmoet je kwetsbaarheid. Dat is de weg om in contact te komen met de vrouwelijke energie die we allemaal in onszelf hebben. Dan kun je balans brengen tussen de mannelijke energie en de vrouwelijke energie. En zal de mannelijke energie ondersteunend worden om jouw werkelijke schoonheid en waarde aan de wereld te laten zien. VAN ONTVANGEN NAAR DELEN NAAR STRALEN!