Retreat 2.0 Hartsbewustzijn en Zelfliefde

Een magische reis om je opnieuw te verbinden met delen van jezelf.

Hartsbewustzijn en Zelfliefde

Een magische reis van met verrassende elementen om je meer heel te voelen.

Ook dit is een dynamische Retreat waarin het hartsbewustzijn en zelfliefde centraal staat. Een route om nog dichter bij jezelf te komen en je verlangen om je leven te leven zoals het werkelijk bedoeld is verder vorm te geven.

Een innerlijke reis naar belangrijke delen in jezelf. Andere ik-delen dan je volwassen-ik. Weer opnieuw in contact gaan met o.a. je kind-ik. je innerlijk kind. Niet langer wachten op…, maar de relatie met je innerlijke, magische kind (nog meer) verdiepen. Zelfstandiger en completer in het leven staan en de speelsheid, creativiteit en magie wat nog steeds in jou aanwezig is ruimte geven om zich te verbinden met je volwassen ik. Om het leven in volheid te omarmen en te (be)leven, vanuit een basis van liefde voor jezelf.

Een vervolg op de Retreat 1.0 Terug naar je ware zelf om je hart (weer) verder te openen. Om te ervaren dat je hart een liefdevolle bondgenoot is. Het is je ware kompas voor je leven. De stem van je hart wordt duidelijker en ernaar luisteren wordt gemakkelijker na deze Retreat.

Je hart openen voor je getraumatiseerde en gekwetste innerlijk kind

Stel je een plek voor waar je jezelf opnieuw kunt ontdekken, waar je de diepe verbinding met je innerlijke kind, innerlijke puber en innerlijke jongvolwassene kunt herstellen en de sprankeling en onbevangenheid van je jeugd kunt herbeleven. Het is het kind of de puber binnen in je, die naar buiten wil om je leven lichter en speelser te maken.

Behalve dit spontane, creatieve en blije kind, is er soms ook nog een angstig kind, een verwend kind of juist een kind dat meer aan z’n lot werd overgelaten. Vaak zit er ook een gekwetst of getraumatiseerd kind in je ziel verborgen. Wat tot op de dag van vandaag, bewust en vooral onbewust, nog steeds je leven beïnvloedt of zwaar maakt. En heb je misschien al veel gedaan om dit kind te ‘helen’, te repareren of beter te maken. Maar als je je hart opent en deze innerlijke kinderen accepteert, omarmt, niet veroordeelt, maar juist geruststellend als een liefdevolle ouder (van je eigen innerlijk kinddelen) toespreekt, ontspannen ze zich en voelen ze zich veilig bij jou. Dan kan ook je Licht Kind, wat nog verbonden is met het veld van overvloed, onbevangen tevoorschijn komen.

Naar zo’n klein, nauwelijks hoorbaar stemmetje luisteren is best lastig als je dagen druk en gevuld zijn, vol zorgtaken, social media, werk, etc. En is de kans groot dat de kritische, hardwerkende, controlerende volwassene (ouder) in jou het stuur in handen heeft.

Welke ouder wil jij zijn voor je innerlijk kind/puber? De liefdevolle ouder of de strenge/kritische ouder?

Deze Retreat 2.0 Hartsbewustzijn en Zelfliefde is ontworpen om je precies datgene te bieden wat je hiervoor nodig hebt. Een zorgvuldig samengesteld programma opent je hart, versterkt de connectie met je innerlijke zelf en laat je authentieke IK de regie nemen.

Deelnemers vertellen

Sylvia

- Deelnemer Retreat

Ik heb in deze week mijn zachte kracht mogen voelen, mijn innerlijk kind voelen lachen en de zelfliefde in mijn hart voelen pompen. Dankbaar!!

Paul

- Deelnemer Retreat

Het heeft een tijdje geduurd voor ik deze Retreat goed kon evalueren. De eerste dagen na de Retreat en de vervolgdag waren nog onstabiel in gevoel, ups and downs… Het gevoel van in twee werelden te staan: de menselijke 3D en de subtielere, noem het 5D. Door het zijn tijd te geven en de Me-momenten met een diepe ademhaling, vooral een diepe uitademing voor korte tijd, kon ik terug in contact komen met die fijne, maar krachtige energie, ervaren tijdens de Retreat. Dit geeft me nu veel moed en vertrouwen dat ik steeds naar dit bewustzijnsniveau kan terugkeren, dat ik niet meer zal afglijden in de oude tekortkomingen.

Ik voelde na de Retreat dat er iets fundamenteels veranderd was. Er was een duidelijke, krachtige beslissing ‘dat nu nooit meer’ met het gevoel dat het ook zal lukken. Het afsluiten van een periode van te veel mentale constructies en vooroordelen. Bij mezelf blijven en WAARNEMEN. De momenten dat ik de Verbondenheid en Liefde mag voelen en benutten zijn heerlijk. Stilaan voel ik ook de kracht en het zelfvertrouwen in mezelf toenemen.

Deze Retreat betekende voor mij dus wel een wezenlijke doorbraak.

De Retreat is een kans op een diep transformerende ervaring. Contact met je ziel en verkennen van je innerlijke wereld. Het zal je zo ver brengen als je zelf toestaat en kan dragen. Ik had er dus deze Retreat voor nodig. Maar misschien kan je wel blijven doorgaan, er is geen einde aan spirituele groei.

Nogmaals heel veel dank voor wat jullie mensen daarin steeds kunnen aanbieden en de subtiele begeleiding daarin. Ongelooflijk mooi, ja, misschien ook wel ongelooflijk voor een louter 3D-mens. Hartegroet Paul

Een magische Retreat

De magie van het leven weer beleven vanuit een completere ik. De verbinding met je innerlijke kind wordt hersteld en brengt sprankeling, onbevangenheid en het magische in jou naar boven. Ook de speelsheid die je innerlijk kind altijd al in zich heeft gehad krijgt weer de ruimte.

Een verrassend programma om je hart verder te openen en sterker te connecten met innerlijke delen van jou.

Verhelderend en confronterend zal het op momenten zijn om je bewustzijn te verruimen en niet langer delen van jezelf achter een (verdedigings)muur te houden. Een Retreat om niet langer je beschermer, die inmiddels een saboteur is geworden, aan het roer te laten staan, maar je authentieke ik de regie terug te laten nemen.

Janne mailde ons na haar Retreat 2.0

Janne

- Deelnemer Retreat

Wat de Retreat Hartsbewustzijn mij heeft opgeleverd? Van overleven naar leven, van moe naar energiek, van geremd naar voluit leven, van een ongeduldige en kribbige naar een geduldige en genietende moeder. Ik ben in staat om echt contact te maken met mijn partner, ik ben weer m’n authentieke zelf.

De liefdevolle, praktische en professionele begeleiding van de coaches maakte dat ik echt door de pijn heenging en zaken heb aangekeken waar ik al jaren met een grote boog omheen ging. Ik ben nu een week of zes thuis en merk dat er echt een duurzame verandering heeft plaatsgevonden.

Ik adem iedere dag en doe lichaamsgerichte oefeningen zodat ik me bewust blijf van het pad dat ik op ben gegaan en wil blijven volgen en ook dat bevalt me prima.

Kortom, een aanrader als je echt een stap wil maken in je eigen ontwikkeling.

Planning en investering Retreat 2.0 Hartsbewustzijn en Zelfliefde

Locatie: centrum Athanor in Lochem

Zondag 10 november 10.00 uur t/m woensdag 13 november 15.00 uur en vervolgdag 1 (10.00-17.00 uur) dinsdag 19 november en vervolgdag 2 (10.00-17.00 uur) dinsdag 3 december (beide vervolgdagen in Steenbergen)

Investering (inclusief verblijf)
Je investering * voor deze inspirerende Retreat is
€ 1.899,- (inclusief alle maaltijden en o.b.v. 1 pk met douche/toilet) – voor ondernemingen is het excl. BTW

Maximaal 10 deelnemers.

Trainers:
Jacquelien en Marco i.s.m. team van Breathfulnesscoaches

Cursus en betalingsvoorwaarden

1. Bij annulering voor aanvang van de Retreat wordt het volgende in rekening gebracht:
– 7 tot 14 dagen voor aanvang van de Retreat 25% van het volledige cursusgeld.
– binnen 7 dagen voor aanvang van de Retreat 50% van het volledige cursusgeld.
– op de eerste dag van Retreat 100% van het volledige cursusgeld.

2. Bij voortijdige beëindiging na aanvang van de Retreat is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

3. Indien de Retreat vanwege onvoldoende inschrijvingen of door overmacht door de organisator geannuleerd wordt, dan wordt het volledige cursusgeld geretourneerd.

4. Bijzondere redenen van annulering kunnen ertoe leiden dat van bovenstaande voorwaarden bij uitzondering afgeweken wordt en er alsnog een coulance betaling plaatsvindt.

Een prachtig vervolg op de 1.0:

de reis naar het versterken van het hartsbewustzijn en zelfliefde.

Wees erop tijd om dit mee te maken!