Online Breathfulness APP

Meer dan 20 Ademsessies en meditaties

4 Meditatie- en ademprogramma’s

2 Specials

Ervaring Amy

Amy vertelt haar ervaring met harmoniserend ademen.

In het dagelijks leven: 15 minuten.
Ik kwam bij Breathfulnesscoach Maria voor een ademsessie. Ik had last van spanningen, vaak verstoord slaappatroon, zelfkritische gedachten.
14 dagen na de eerste sessie kom ik terug bij Maria en ze vraagt: “Amy, zijn er dingen veranderd sinds vorige keer?” Ik vertel haar: “Jazeker. Ik heb minder nare dromen, waardoor mijn slaapkwaliteit veel beter is. Op mijn werk zei mijn baas dat ‘ik meer openbloei’. Ik voel me sterker tegenover mijn moeder die altijd kritisch is. En mijn partner zegt dat ik rustiger ben en beter kan relativeren. Ik ben bijzonder tevreden dat ik het harmoniserend ademen kan toepassen. Ik heb ook jouw advies opgevolgd: als ik van kantoor thuiskom, neem ik eerst 15 minuten voor mezelf: geen muziek, geen scherm, gewoon 15 minuten rustig zitten. Voorheen ging ik altijd meteen aan de slag in het huishouden, eten maken etc. Sinds ik mezelf die 15 minuten gun, verloopt mijn avond veel rustiger, ik geniet echt van dat deel van de dag. Super!”

Dagelijkse inspiratie

Energy boost

Ontvankelijkheid

Vreugdehart

Overige ademsessies: Renew after sport – Aanwezig in mijn lichaam – Silenzio – Silenzio L Spirit Journey – Silenzio XL – Silenzio XXL Spirit Journey – Inspiratie en verwondering – Moment van verdieping – Empowerment en het creatieve brein – Terug naar jezelf – Coming home – Ontspannen voor het slapen – Uur in het NU – 5 Tibetaanse riten en Dagelijkse inspiratie – 5 Tibetaanse riten en Moment van verdieping

Meditaties: Innerlijke ruimte – Tijd voor jezelf – Lichtpuntje – Harmonie – Ontwaken – Voor het slapen

Inclusief achtergrondinformatie 4 bewustzijnsstaten, tips voor goede slaapkwaliteit, e-book Harmonisatieprocessen, checklist Dagelijkse Breathfulness gewoontes en de rubriek Inspiratiekaarten.

Meditatieprogramma

Zelfliefde

Meditatie- en ademprogramma

Waarnemen vanuit je hart

Meditatie- en ademprogramma

De 10 kamers van mijn zuiver hart

Adem- en meditatieprogramma incl. werkboek

9 modules over Het Licht in mij

Reactie van een cliënt

Er vielen met deze Specials weer een aantal puzzelstukjes op hun plek. Ik ben heel blij met deze geweldige APP en de mooie uitbreidingen. Dank je wel!

Geboortekeuze

Let your Soul Breathe I & II

Wacht niet langer en gun jezelf dagelijks een ademverruimende ervaring!