Retreat 1.0 Terug naar je ware zelf

Een inspirerende, innerlijke reis.

Een 7-daagse om jezelf te hervinden.

Golnaz mailde ons na haar Retreat

Golnaz

- Deelneemster Retreat

Wat een bijzondere ervaring zeg en wat een warm bad waarin je terecht komt.

Ik ben er heel open in gegaan en het heeft me ongelofelijk veel gebracht. Door alle liefde, wijsheid, deskundigheid, hulp en ervaring van Marco en Jacquelien, maar ook zeker alle aanwezige ademcoaches en onze leuke groep was het gewoon een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik vind het best lastig om het in woorden te beschrijven omdat het eigenlijk een ervaring is die je zelf moet beleven, dus ik zou aan iedereen willen vertellen ‘doe het gewoon, ga ervaren en voelen’!

Terug naar je ware zelf

Een innerlijke reis van ontdekken, verbinden en loyaal (trouw) zijn en blijven aan jezelf.

Belangrijke thema’s tijdens de zevendaagse Breathfulness Retreat 1.0 Terug naar je ware zelf. Uiteindelijk ga je beleven dat je alsnog gaat puberen. Maar dan vanuit de werkelijke betekenis van puberen; willen leven vanuit je ware zelf. En dat geldt ook voor volwassenen die opnieuw door de puberteitsthema’s zullen gaan. Niet in leeftijd, maar in beleving.

Je maakt een innerlijke reis door de levensfasen met als belangrijk thema voelen. Velen leven vooral vanuit hun ratio, maar op een bepaald moment loop je hierin vast doordat de disbalans te groot is geworden. De nieuwe dimensie van het enneagram, de levensfasen, gebruiken we als kompas voor groei en bewustwording. En natuurlijk de harmoniserende ademhaling als belangrijke tool voor integratie en transformatie.

Deze Retreat is bedoeld voor eenieder die echt vanuit het hart wil leven. Die bereid is om te gaan ontdekken, en vooral wil vinden. Dé kans om je sterker te verbinden met je eigen kern en te ervaren dat je levenskracht en levensvreugde toeneemt. Je creatieve energie weer stroomt en vervulling ervaren wordt.

Dé Retreat om een levensverandering te realiseren. Een zelfrealisatie om je leven vorm te geven vanuit je hart en ziel.

We ontvingen een mail van Sandrine na haar Retreat

Sandrine

- Deelneemster Retreat

Je vraagt me hoe ik de Retreat ervaren heb? Als een heel bijzondere week. Het was voor mij een intense ervaring. Een ervaring die niet stopt op het einde van de Retreat, maar die doorsijpelt in het dagelijkse leven.

Het was een week om mezelf open te (leren) stellen, open voor wat zich op dat moment aandiende. Ik leerde en ervaarde eindelijk wat ‘voelen’ betekent. Er waren ademsessies waarin een emotionele, pijnlijke ervaring geheeld werd: de zwaarte, de beladenheid van deze ervaring is er nu niet meer. Nu na jaren is dit verwerkt. Er waren ademsessies waarin ik heel mooie aspecten van mezelf leerde kennen: heel mooie eigenschappen waarvan ik niet wist dat ik deze in me had. Het lijkt wel alsof ik deze aspecten door de jaren heen onbewust achter slot en grendel gestopt had en dat de deur hiervan geopend werd, met de adem als sleutel. En dat heeft me zo’n boost gegeven om het leven vreugdevol en vol vertrouwen tegemoet te gaan, want de sleutel heb ik steeds bij me.

Ik kan het zo goed mogelijk proberen te beschrijven, ik kan zeggen dat het alle verwachtingen te boven gaat, maar eigenlijk zou je het zelf moeten ervaren. Jacquelien en Marco begeleiden je tijdens de Retreat samen met de Breathfulnesscoaches zo liefdevol, hartelijk en zorgzaam dat het als een heerlijk warm dekentje aanvoelt. Ze delen hun inzichten en wijsheid op een heldere manier, doorweven met vleugjes humor.

Ik ben heel dankbaar voor deze Retreat. Het is een cadeautje waaruit ik nog heel veel kracht zal putten!

Met oprechte dank. Van harte.

Een dynamische Retreat

Gedurende alle dagen staat je eigen innerlijke reis centraal. Je gaat ervaren dat de groepsenergie je eigen reis versterkt. Ook door herkenning, uitwisseling en het samen op weg zijn naar je ware zelf.

Een afwisselend programma om bij eenieder ‘de deur’ open te maken die nu geopend wil worden. Via lichaamsgerichte oefeningen, gevoelservaringen en mentale bewustwording doorloop je de levensfasen die je afgelegd hebt. Om ‘op te halen’ wat zich niet eerder heeft kunnen ontplooien in je leven. Of het nu gaat om het gevoel van werkelijke bezieling, onverwerkte onbewuste stukken uit je geboorteproces. Om kinddelen, zoals het magische, speelse, creatieve en bevangene, die nog verstopt zitten. Of pubervraagstukken als loyaliteit, (be)grenzen, onderscheiden en lichaamsbewustzijn. Of thema’s uit de levensfase jongvolwassenheid als zelfstandigheid door je plaats volledig in het (familie)systeem in te nemen. Zodat je zelfvertrouwen en trouw blijven aan je eigen waarheid versterkt is.

Via de innerlijke reis langs de levensfasen integreer je oude pijn en kom je sterker in verbinding met je ware zelf. Daar waar je antwoorden vind. Ieder dagdeel staat een thema centraal, creëren we bewustwording, beleving en ervaar je het harmoniserend ademen om het te integreren.

Verrassend, verwondering en tegelijk intense beleving – dit zijn veel gehoorde woorden van deelnemers. Het is geen mentale shift alleen. Zeker veel inzichten en oude overtuigingen die je los gaat laten. Maar het gaat verder en dieper. Tot op celgeheugen ga je ervaren dat de inzichten en veranderingen voelbaar zijn. En ervaar je de kracht, wijsheid en zelfliefde om het in je leven te gaan toepassen.

Geertje

- Deelneemster Retreat

Wat een fijne week heb ik mogen meemaken met jullie, en dan ook nog de terugkomdag erna als toetje.

Breathfulness heeft mij veel gebracht, afgelopen donderdag heb ik weer een sessie gehad met mijn ademcoach met een hoog rendement.

Ik heb zo genoten van de hele week door jullie constante actieve en warme benadering en door de hele opzet van het programma. Daar zit veel compassie en professionaliteit in. Dus heel erg bedankt daarvoor.

Kennismaking Retreat

Je hebt de info kunnen lezen over de Retreat, persoonlijke verhalen van deelnemers, een gemiddelde waardering van 9.3 en toch wil je misschien voordat je je aanmeldt eerst kennismaken of heb je nog vragen over de Retreat. Neem dan contact op  met Jacquelien of Marco om via videobellen kennis te maken en antwoorden op je vragen te krijgen.

Planning en investering Retreat 1.0 Terug naar je ware zelf

Locatie: centrum Athanor in Lochem

Maandag 17 juni 10.00 uur t/m vrijdag 21 juni 15.00 uur en vervolgdag* dinsdag 2 juli 10.00 – 17.00 uur (7e dag – watersessie wordt nog gepland). VOL
Najaar: maandag 25 november 10.00 uur t/m vrijdag 29 november 15.00 uur en vervolgdag* dinsdag 10 december 10.00 – 17.00 uur (7e dag – watersessie wordt nog gepland).

2025:
Maandag 24 februari 10.00 uur t/m vrijdag 28 februari 15.00 uur en vervolgdag* dinsdag 11 maart 10.00 – 17.00 uur (7e dag – watersessie wordt nog gepland).
Zaterdag 7 juni 10.00 uur t/m woensdag 11 juni 15.00 uur en vervolgdag* dinsdag 11 maart 10.00 – 17.00 uur (7e dag – watersessie wordt nog gepland).
Maandag 29 september 10.00 uur t/m vrijdag 3 oktober 15.00 uur en vervolgdag* dinsdag 28 oktober 10.00 – 17.00 uur (7e dag – watersessie wordt nog gepland).
Zaterdag 22 november 10.00 uur t/m woensdag 26 november 15.00 uur en vervolgdag* dinsdag 9 december 10.00 – 17.00 uur (7e dag – watersessie wordt nog gepland).

* vervolgdag is in het Breathfulness Center in Steenbergen.

Investering (inclusief verblijf)
Je investering voor deze inspirerende Retreat is
€ 1.899,- (inclusief alle maaltijden en o.b.v. 1 pk met douche/toilet) – voor ondernemingen is het excl. BTW

Maximaal 10 deelnemers.

Trainers:
Jacquelien en Marco i.s.m. team van Breathfulnesscoaches

Cursus en betalingsvoorwaarden

1. Bij annulering voor aanvang van de Retreat wordt het volgende in rekening gebracht:
– 7 tot 14 dagen voor aanvang van de Retreat 25% van het volledige cursusgeld.
– binnen 7 dagen voor aanvang van de Retreat 50% van het volledige cursusgeld.
– op de eerste dag van Retreat 100% van het volledige cursusgeld.

2. Bij voortijdige beëindiging na aanvang van de Retreat is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

3. Indien de Retreat vanwege onvoldoende inschrijvingen of door overmacht door de organisator geannuleerd wordt, dan wordt het volledige cursusgeld geretourneerd.

4. Bijzondere redenen van annulering kunnen ertoe leiden dat van bovenstaande voorwaarden bij uitzondering afgeweken wordt en er alsnog een coulance betaling plaatsvindt.

Je ware zelf is ook voor jou bereikbaar. Ga jij de uitdaging aan?