Retreat

‘Ontmoet de kracht van je vrouw zijn’

Breathful Woman

Een 6-daagse om je vrouw zijn te hervinden.

Breatjfulness Enneagram en de levensfasen

Ontmoet de kracht van je vrouw zijn

Wanneer vrouwen zich steeds meer herinneren wat het ware vrouw zijn betekent

kunnen mannen gaan ontspannen in wie zij zijn.

Als krachtige vrouw koester en respecteer je jezelf. Zijn je hart en je buik met elkaar verbonden, waardoor je verbinding voelt met de aarde, je eigen diepe wijsheid en in harmonie leeft met de ritmes van de natuur. Maar door de onderdrukking en misbruik van vrouwen in het verleden is er veel angst en ook verwarring ontstaan over de vrouwelijke kracht. Zowel bij vrouwen als bij mannen. De pijn van het verleden ligt nog steeds opgeslagen in het celgeheugen van de baarmoeder en wordt overgedragen van generatie op generatie zolang de pijn en (traumatische) ervaringen niet gezien en verwerkt zijn. Dit beïnvloedt tot op de dag van vandaag of je je ware kracht kunt belichamen en een vrij, liefdevol en succesvol leven kunt leiden. Het kijken naar moeder- en vaderlijn kan waardevolle inzichten geven. Door acceptatie en bewustwording kan heling en innerlijke heelheid ontstaan.

In deze tijd zijn de vrouwelijke waarden zo belangrijk om een beweging in gang te zetten naar gelijkwaardigheid en het mannelijke meer tot rust te brengen. Zowel in de maatschappij als in jezelf. Dit verlangen leeft niet alleen bij vrouwen, maar ook bij mannen. De mannelijke energie heeft (lange tijd) overhand (gehad) waardoor competitie, concurrentie, kennis en prestatie de boventoon voeren. Om zich staande te kunnen houden in de mannelijke maatschappij onderdrukken veel vrouwen hun ware vrouwelijke kracht. Staan ‘hun mannetje’, het hoofd heeft de regie, beconcurreren elkaar of trekken zich terug. Met alle gevolgen die nu zichtbaar zijn in de maatschappij.

Een Retreat naar de kracht van je vrouw zijn

De wereld heeft de vrouwelijke kracht nu harder nodig dan ooit. Het is tijd om de vrouwelijke energie (kracht) naar waarde te schatten. Als vrouw speel je hier een belangrijke rol in door weer contact te maken en de waarde te zien van je eigen vrouwelijke essentie. Door te luisteren naar je innerlijke wijsheid en het vinden van je eigen tempo en ritme. Niet meer afhankelijk zijn van de verwachtingen van de buitenwereld en de druk die je jezelf oplegt, maar naar binnen durven keren. Terug naar binnen om weer te herinneren en ontmoeten waar je je vrouwelijke waarden op je levenspad bent kwijtgeraakt, zoals ontvankelijkheid, speelsheid, kwetsbaarheid, zachtheid, sensualiteit en liefde voor jezelf. Om al deze vrouwelijke kwaliteiten weer te kunnen ervaren is het nodig om aandacht te geven aan je schaduwkanten. Die delen in jezelf die het moeilijk vinden om zichzelf te laten zien omdat je er om een of andere reden afstand van genomen hebt. Door ruimte te geven aan deze delen komt je ware kracht vrij en kun je, zonder te vechten, werkelijk een verschil maken.

Tijdens de Retreat Ontmoet de kracht van je vrouw zijn neem ik je mee op reis om je eigen vrouwelijke kracht weer te ontmoeten.

Planning en investering Retreat Ontmoet de kracht van je vrouw zijn

Locatie: centrum Athanor in Lochem

2023
Datum volgt binnenkort.

Investering (inclusief verblijf)
Je investering * voor deze inspirerende Retreat is
€ 1.799,- (inclusief alle maaltijden en o.b.v. 1 pk met douche/toilet)
€ 1.749,- (inclusief alle maaltijden en o.b.v. 2 pk met douche/toilet)

* voor ondernemingen is het excl. BTW

Maximaal 10 deelnemers.

Trainers:
Jacquelien i.s.m. team van Breathfulnesscoaches

Cursus en betalingsvoorwaarden

1. Bij annulering voor aanvang van de Retreat wordt het volgende in rekening gebracht:
– 7 tot 14 dagen voor aanvang van de Retreat 25% van het volledige cursusgeld.
– binnen 7 dagen voor aanvang van de Retreat 50% van het volledige cursusgeld.
– op de eerste dag van Retreat 100% van het volledige cursusgeld.

2. Bij voortijdige beëindiging na aanvang van de Retreat is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

3. Indien de Retreat vanwege onvoldoende inschrijvingen of door overmacht door de organisator geannuleerd wordt, dan wordt het volledige cursusgeld geretourneerd.

4. Bijzondere redenen van annulering kunnen ertoe leiden dat van bovenstaande voorwaarden bij uitzondering afgeweken wordt en er alsnog een coulance betaling plaatsvindt.