Breathful Woman Retreat

(Her)ontdek en ontmoet de kracht van je vrouw zijn!

Wanneer vrouwen zich steeds meer herinneren

wat het ware vrouw zijn betekent

kunnen mannen gaan ontspannen in wie zij zijn.

Deze Retreat is speciaal voor vrouwen die het aandurven om de innerlijke reis naar hun eigen kracht te maken.

Wat is vrouwelijke kracht?

Als krachtige vrouw koester en respecteer je jezelf. Zijn je hart en je buik met elkaar verbonden, waardoor je verbinding voelt met de aarde, met je eigen diepe wijsheid en je weer bewust bent van de natuurlijke ritmes.

Vrouwelijke kracht gaat over ontvankelijkheid, creativiteit, spontaniteit, zachtheid, overgave, vertrouwen, verbinden, sensualiteit en liefde voor jezelf. Veel vrouwen zijn door verschillende oorzaken de verbinding met hun ware vrouwelijkheid kwijtgeraakt. Het kan zijn door een trauma, waardoor je niet meer durft te voelen. Of dat je door opvoeding en/of religie voornamelijk patronen hebt meegekregen over het verzorgende aspect van het vrouw-zijn. Of dat je door je werk of andere omstandigheden voornamelijk je mannelijke kracht benut, zoals plannen, analyseren, regelen en presteren.

Om al de vrouwelijke kwaliteiten weer te kunnen ervaren is het nodig om naar binnen te keren en ook aandacht te geven aan je schaduwkanten. Die delen in jezelf die het moeilijk vinden om zichzelf te laten zien, omdat je er om een of andere reden afstand van genomen hebt. Door in een veilige bedding ruimte te geven aan de schaduwdelen komt je ware kracht vrij en kun je, zonder te vechten, werkelijk een verschil maken. Want leven als krachtige vrouw betekent uiteindelijk dat zowel je mannelijke als vrouwelijke energie in balans is.

Voor wie?

=

Heb je jouw vrouwelijke kracht lang genoeg onderdrukt en wil je je vrouwelijke kracht leren kennen?

=

Heb je behoefte om je te verbinden met andere vrouwen?

=

Wil je beter voor jezelf zorgen en liefdevol je grenzen aangeven?

=

Heb je behoefte aan meer zachtheid, vertrouwen en overgave?

=

Zorg je altijd voor anderen en ben je toe aan ontspanning, plezier en even tijd voor jezelf?

=

Ben je eraan toe om de moederwond/vaderwond te helen?

=

Wil je creativiteit en spiritualiteit meer ruimte geven in je leven?

Dan is deze Retreat echt iets voor jou! Wacht niet langer en reserveer je plek.

Kom thuis bij jezelf en ontdek de kracht en magie van je vrouw-zijn. De magie zit al in jou en het is nu tijd om dit weer te vrij te geven. Tijdens de Retreat ga je ervaren hoe fijn het is om samen met andere vrouwen te zijn. Dit samenzijn werkt krachtig, helend en transformerend, want de wereld heeft de vrouwelijke kracht nu harder nodig dan ooit! Het is tijd om de vrouwelijke energie (kracht) naar waarde te schatten. Als vrouw speel je hier een belangrijke rol in door weer contact te maken met en de waarde te zien van je eigen vrouwelijke essentie.

Door de onderdrukking en misbruik van vrouwen in het verleden is er veel angst en ook verwarring ontstaan over de vrouwelijke kracht. Zowel bij vrouwen als bij mannen. De pijn van het verleden ligt nog steeds opgeslagen in het celgeheugen van de baarmoeder en wordt overgedragen van generatie op generatie zolang de pijn en (traumatische) ervaringen niet gezien en verwerkt zijn. Dit beïnvloedt tot op de dag van vandaag of je je ware kracht kunt belichamen en een vrij, liefdevol en succesvol leven kunt leiden. Het kijken naar moeder- en vaderlijn kan waardevolle inzichten geven. Door acceptatie en bewustwording kan heling en innerlijke heelheid ontstaan.

Wat levert deze Retreat jou op?

  • Heling van moeder/vaderwond en/of oude (kind)stukken.
  • Bewustwording op elk gebied in je leven.
  • Een groter besef van je vrouwelijke kracht.
  • Meer durven vertrouwen op je eigen wijsheid.
  • Beter je grenzen voelen en aan kunnen geven.
  • Meer voelen wat jij wil en waar je vreugde en levenslust uit kunt halen.
  • Heerlijke me-time dagen waarin je verwend wordt.
  • En nog veel meer…

Grondlegger Breathfulness JacquelienDeze vrouwen Retreat wordt begeleid door Jacquelien de Jager. In haar begeleiding put ze uit meer dan 25 jaar ervaring, zowel individueel als met groepen.

Jacquelien: tijdens deze Retreat neem ik je mee op reis om je eigen vrouwelijke kracht weer te ontmoeten. In een liefdevolle omgeving ga je ervaren hoe fijn en ontspannend het is om met andere vrouwen samen te zijn. Het is krachtig én helend om je vrouwelijke kant aandacht te geven, om een diepere verbondenheid te voelen met jezelf en van daaruit ook met anderen. Om je terug te trekken uit alles wat het dagelijks leven van je vraagt en je eigen (diepe) verlangens en behoeften leidend te laten zijn. Om je weer te verbinden met je eigen innerlijke kracht.

Ik kan niet wachten om deze bijzondere reis vol bewustwording, reflectie, beweging, dans, inzicht gevende opstellingen, transformerende ademsessies en zoveel meer met je te delen. Het wordt een magisch samenzijn waarin we veel met elkaar gaan verkennen, uitwisselen en verder groeien in het vrouw-zijn.

Ik kijk uit naar de Breathful Woman Retreat en hoop je daar te mogen ontmoeten.

Planning en investering Retreat Ontmoet de kracht van je vrouw zijn

Locatie: centrum Athanor in Lochem

2023
Zondagavond 10 september (20.30 uur) t/m donderdag 14 september (15.00 uur) en vervolgdag op dinsdag 26 september (10.00 – 17.00 uur). – VOL
Maandagavond 15 april (20.30 uur) t/m vrijdag 19 september (15.00 uur) en vervolgdag op dinsdag 30 april (10.00 – 17.00 uur).

Investering (inclusief verblijf)
Je investering * voor deze inspirerende Retreat is
€ 1.699,- (inclusief alle maaltijden en o.b.v. 1 pk met douche/toilet)
€ 1.649,- (inclusief alle maaltijden en o.b.v. 2 pk met douche/toilet)

* voor ondernemingen is het excl. BTW

Maximaal 10 deelnemers.

Trainers:
Jacquelien i.s.m. team van Breathfulnesscoaches

Cursus en betalingsvoorwaarden

1. Bij annulering voor aanvang van de Retreat wordt het volgende in rekening gebracht:
– 7 tot 14 dagen voor aanvang van de Retreat 25% van het volledige cursusgeld.
– binnen 7 dagen voor aanvang van de Retreat 50% van het volledige cursusgeld.
– op de eerste dag van Retreat 100% van het volledige cursusgeld.

2. Bij voortijdige beëindiging na aanvang van de Retreat is restitutie van het cursusgeld niet mogelijk.

3. Indien de Retreat vanwege onvoldoende inschrijvingen of door overmacht door de organisator geannuleerd wordt, dan wordt het volledige cursusgeld geretourneerd.

4. Bijzondere redenen van annulering kunnen ertoe leiden dat van bovenstaande voorwaarden bij uitzondering afgeweken wordt en er alsnog een coulance betaling plaatsvindt.