4 Meditatie- en ademprogramma's

Apart te bestellen - kan ook zonder abonnement Levensvreugde!

Zelfliefde

Waarnemen vanuit je hart

De 10 kamers van mijn zuiver hart

Het Licht in mij

Een bijzondere innerlijke reis naar liefde voor jezelf! Zelfliefde is jezelf waarderen en wanneer je ook je minder goede kanten kunt accepteren, er met compassie naar kunt kijken, voel je meer innerlijke rust en blijheid. Je bent dan gewoon liever en milder voor jezelf. Het wordt ook lastig om anderen liefde te geven, als je niet eerst jezelf geeft wat je nodig hebt. De onvrede begint innerlijk te ‘knagen’ en de liefde wordt voorwaardelijk. Wanneer je te kritisch bent naar jezelf, word je dat ook tegenover anderen. Krijg je juist niet waar je zo naar verlangt.

Zelfliefde

Zelfliefde is essentieel voor je algehele welzijn. Wanneer je van jezelf houdt laat je je minder snel uit het veld slaan door mensen of situaties om je heen en neemt je veerkracht toe. Zelfliefde is ook de motor voor je zelfhelend vermogen.

Je staalt het uit! Je voelt je krachtiger, relaties verbeteren en je trekt die dingen aan die bij je passen en jou ondersteunen. Tenslotte ben JIJ de belangrijkste persoon in je leven!

Opschoning door zelfliefde

De energetische veranderingen gaan steeds sneller. Je wordt erin meegenomen, of je wilt of niet. Het is een uitnodiging voor een verdere innerlijke schoonmaak, als voorbereiding voor een bezield en liefdevol leven.

Van jezelf gaan houden is een bewuste keuze!

Een 40 dagen meditatieprogramma – 4 cyclussen van 10 dagen/thema’s – waardoor je de thema’s bij iedere cyclus op een diepere laag beleeft.

Je hebt na aankoop onbeperkt toegang tot dit meditatieprogramma en kunt het programma in je eigen tempo volgen. Je kunt de 40 dagen verlengen of opnieuw doen of na het programma die onderdelen eruit halen waar langer bij stil wilt staan. Of ze na een periode weer herhalen. Iedere keer verdiept het zich en krijg je weer nieuwe inzichten.

  • Kun je openstaan voor jezelf en de ander vanuit je hart?
  • Kijk je met de ogen je hart?
  • Luister je met de oren van je hart?
  • Weet je vanuit het innerlijk weten van je hart?
  • Kun je ander ontmoeten van hart tot hart?

Hoe zuiver is jouw waarneming?

Het is zeker niet makkelijk om te luisteren naar je innerlijk weten en in overgave en vertrouwen te leven. Misschien ervaar jij dat ook, net wanneer je denkt dat je er bent en jezelf en het leven een beetje begint te snappen, komt het volgende op je bord. Door wat er met jou gebeurt, of in je naaste omgeving of in de wereld. En dat is oké, het hoort bij het leven en is bedoeld om te kunnen groeien als mens en als ziel.

Van mind naar zuiver waarnemen

Voor de mind zijn die ervaringen iedere keer weer spannend. De mind heeft als taak om je veilig te houden en houd niet van verandering. Houd je door  controle het liefst in de bekende, vertrouwde comfortzone. Ook al voelt dat niet fijn. Zodra je de controle van de mind los durft te laten ga je meer waarnemen met je hart. Kijk je zonder (voor)oordeel. Luister en voel je wat er werkelijk is. En maak je bewuste keuzes. Door te vertrouwen op je intuïtie en het innerlijk weten van je hart ga je merken dat alles meer stroomt in je leven en ervaar je kracht om focus te houden en je hart te volgen. Je eigen koers te varen te midden van alles wat er om je heen gebeurt en verandert als dat nodig is.

Laat je door je hart meenemen naar een plek van neutraliteit en langzaam loskomen van de ruis van je oordelen gedachten, onbewuste patronen en troebele waarnemingen. En ga ontdekken dat jouw reactie op wat je hoort, ziet en voelt niet de hele werkelijkheid is. Neutraliteit opent de deuren naar moed, vertrouwen en helderheid om met een open hart zuiver te horen, zien, voelen en weten.

40 dagen

Een 40 dagen meditatie- en ademprogramma – 4 cyclussen van 10 dagen – waarbij je meegenomen wordt om via zuiver horen, zuiver zien, zuiver voelen uit te komen bij zuiver weten – je innerlijk weten.

Je hebt na aankoop onbeperkt toegang tot dit meditatie- en ademprogramma en kunt het programma in je eigen tempo volgen. Je kunt de 40 dagen verlengen of opnieuw doen of na het programma die onderdelen eruit halen waar langer bij stil wilt staan. Of ze na een periode weer herhalen. Laat je iedere keer weer meenemen in de verdieping van het zuiver horen, zien, voelen en weten.

We leven in een veranderende maatschappij en veel mensen voelen zich gespannen of uit balans. Voelen angst of zelfs wanhoop over alles wat er in de wereld gebeurt. Deze tijd wakkert ook een diep verlangen aan naar een andere wereld van vrijheid, vreugde, innerlijke rust, mededogen met elkaar en liefde voor alle wezens. Kortom leven vanuit het hartsbewustzijn. Leven vanuit de onvoorwaardelijke liefde van het hart. Dit vraagt innerlijk leiderschap. Maar hoe maken we de transitie naar het hartsbewustzijn en innerlijk leiderschap? Om dit te bereiken is er ondersteuning nodig.

10 kamers

De thema’s van de 10 kamers zijn: onvoorwaardelijkheid en aanvaarding – openheid en nieuwsgierigheid. – gelijkwaardigheid en volwaardigheid verbinding en compassie – antwoorden en bezinning – mildheid en ontvankelijkheid – creativiteit en spontaniteit – zelfbeeld en empowerment – stilte en aanwezigheid – mededogen en het is. De 10 kamers van het zuiver hart bevatten eigenschappen die nodig zijn voor een nieuwe wereld. Het zijn de kernwaarden en bouwstenen voor een hartgedragen samenleving en samenwerking.

In iedere kamer staan 2 thema’s centraal en deze thema’s komen gedurende de 40 dagen terug in 4 contexten: buitenwereld zonder persoonlijke relatie – familie, kennis, vrienden – ouders, partner, kinderen en dierbaren dichtbij – jezelf.

Na de 40 dagen is er nog een bijzonder vervolg van 10 dagen. Gedurende 10 dagen komt er aan de hand van een kaart, een kamer tevoorschijn met de thema’s die op dat moment jouw aandacht nodig hebben.

Je hebt na aankoop onbeperkt toegang tot dit meditatie- en ademprogramma en kunt het programma in je eigen tempo volgen. Je kunt de 40 dagen verlengen of opnieuw doen of na het programma die onderdelen eruit halen waar langer bij stil wilt staan. Of ze na een periode weer herhalen. Iedere keer krijg je weer nieuwe inzichten en verdiepen de thema’s zich.

is een veel omvattend en diepgaand adem- en meditatieprogramma om te leven vanuit je Lichtkracht.

De Breathfulness APP biedt nog veel meer:

Geboortekeuze

Let your Soul Breathe I & II

Dagelijkse inspiratie

Energy boost

Ontvankelijkheid

Vreugdehart

Overige ademsessies: Renew after sport – Aanwezig in mijn lichaam – Aanwezig in mijn lichaam XL – Silenzio – Silenzio L Spirit Journey – Silenzio XL – Silenzio XXL Spirit Journey – Inspiratie en verwondering – Moment van verdieping – Empowerment en het creatieve brein – Terug naar jezelf – Coming home – Ontspannen voor het slapen – Uur in het NU – 5 Tibetaanse riten en Dagelijkse inspiratie – 5 Tibetaanse riten en Moment van verdieping

Meditaties: Innerlijke ruimte – Tijd voor jezelf – Lichtpuntje – Harmonie – Ontwaken

Inclusief achtergrondinformatie 4 bewustzijnsstaten, tips voor goede slaapkwaliteit, e-book, checklist voor dagelijkse inspiratie en de rubriek Inspiratiekaarten.