Breathfulness Specials

Apart te bestellen - kan ook zonder abonnement Levensvreugde!

Geboortekeuze – ademsessie en meditatie

Let your Soul Breathe I en II – ademsessies

Reactie van een cliënt:

Er vielen met deze Specials weer een aantal puzzelstukjes op hun plek. Ik ben heel blij met deze geweldige APP en de mooie uitbreidingen. Dank je wel!

Over het algemeen weten we weinig over de periode rondom onze geboorte. Toch heeft deze periode enorm veel impact op hoe je in het leven staat. Sta je stevig met beide voeten op de grond? Ben je altijd zoekend? Mag je er zijn? Heb je last van bindings- of verlatingsangst?

In de ideale situatie was er een liefdevolle conceptie, zaten je ouders lekker in hun vel. Was de zwangerschap zeer gewenst en de bevalling probleemloos. En werd je welkom geheten in een warme, veilige bedding van liefde en geborgenheid.

Als er op één of meerdere van deze aspecten een andere beleving was kan dat nog steeds invloed hebben op je huidige leven. Op je overtuigingen en je zelfbeeld. Op jouw interactie met de ander en de wereld om je heen.

In deze meditatie en ademsessie word je uitgenodigd om terug te gaan naar de periode rondom je geboorte. Om delen van jezelf te helen en terug te halen. We gaan zelfs nog een stapje verder naar de periode vóór de conceptie. Naar het moment dat je ziel besloot om naar de aarde te komen.

Ook dit helingsproces gaat in stapjes en is het een meditatie en ademsessie om meerdere keren te beluisteren om er op een diepere laag als herboren uit te komen!

Let your Soul Breathe I

Een bijzondere ademsessie waarin de klanken van de Divine 9 vleugel je meenemen om je ziel te laten ademen. De bijzondere klanken van de piano hebben een andere toonsoort. Door de improvisatie van Jan Vayne brengt het je steeds naar een nieuwe beleving. Laat je samen met de harmoniserende ademhaling meenemen om de klanken op een andere manier te ontvangen en een magische beleving te ervaren.

Het is je hart die in deze ademsessie aan het roer staat. Je hart is de poort naar je ziel.

Jan Vayne: normaliter zijn ‘luisteraars stil en passief’, maar doordat ze nu actief en bewust met de harmoniserende ademhaling bezig zijn lijkt het of de klanken op een andere manier ontvangen en ook weer teruggegeven worden waardoor er een krachtige energie, wisselwerking en afstemming ontstaat. Dan ontstaat de flow vanzelf.  

Let your Soul Breathe II

Opnieuw een bijzondere ademsessie. Nu nemen de klanken van de altviool je mee om je ziel te laten ademen. Hoe voel je je nu? Wie ben je? Wie ben je als je geen kou meer ervaart? Als je geen beperkingen meer hebt? Wie ben je als pijn er mag zijn om geheeld te worden? Als alles wat er nu is er mag zijn? Wie ben je als je je plek in de wereld hebt ingenomen? Wie ben je als je het hoofdspoor van je leven ingeslagen bent? Op dit moment mag je de Wie ben je? vragen loslaten, want je hebt nu het moment gecreëerd voor Let your soul Breathe II. Luister naar en laat je meenemen door de klanken van de altviool en de vibratie van de harmoniserende ademhaling.

Mattijs Roelen, virtuoos op de altviool vertelt.

Sinds ik als 7-jarige een altviool in mijn handen kreeg is deze nooit meer uit mijn leven gegaan. De unieke klank is nog elke dag betoverend en inspirerend. Daar waar het instrument op jonge leeftijd een houvast was en me gidste door mijn jeugd, werd het later ook de spiegel van mijn ziel. Een bron voor zelfkennis en bewustwording. Als beroepsmuzikant mocht ik proeven van vele verschillende genres, van klassiek tot jazz en popmuziek. Er ging een wereld open toen ik in 2021 ontdekte een doorgeefluik te kunnen zijn voor helende trillingen. Intuïtief ontstaan klanken en melodieën die op hun beurt werkzaam zijn voor iedereen die ze hoort. Het is een nieuw anker in mijn leven: mensen dezelfde ervaring brengen die ik heb wanneer ik het instrument speel. Zowel tijd als ruimte vervagen; de puurheid van de klank herinnert ons aan de puurheid van het zijn.

Naast de Specials zijn ook verkrijgbaar de APP en diverse meditatie- en ademprogramma’s.

Dagelijkse inspiratie

Energy boost

Ontvankelijkheid

Vreugdehart

Overige ademsessies: Renew after sport – Aanwezig in mijn lichaam – Aanwezig in mijn lichaam XL – Silenzio – Silenzio L Spirit Journey – Silenzio XL – Silenzio XXL Spirit Journey – Inspiratie en verwondering – Moment van verdieping – Empowerment en het creatieve brein – Terug naar jezelf – Coming home – Ontspannen voor het slapen – Uur in het NU – 5 Tibetaanse riten en Dagelijkse inspiratie – 5 Tibetaanse riten en Moment van verdieping

Meditaties: Innerlijke ruimte – Tijd voor jezelf – Lichtpuntje – Harmonie – Ontwaken

Inclusief achtergrondinformatie 4 bewustzijnsstaten, tips voor goede slaapkwaliteit en de rubriek Inspiratiekaarten.

Meditatieprogramma

Zelfliefde

Meditatie- en ademprogramma

Waarnemen vanuit je hart

Meditatie- en ademprogramma

De 10 kamers van mijn zuiver hart

Ademprogramma incl. werkboek

Het Licht in mij